0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel zvládli lépe hosté a berou bod navíc


Branky


0

Na hřiště Postřekova zavítal tým z Dlouhého Újezda. Bezbrankové utkání rozhodovaly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nedokázali svoji převahu z úvodu zužitkovat

Do utkání vstoupili lépe hráči hostujícího týmu, od prvních minut měli míč na svých kopačkách a aktivní hrou se snažili dostat soupeře pod tlak. Postřekovští ovšem svědomitě bránili a když už pustili soupeře do nějaké šance, podržel je skvělý brankář David Paidar. Po první půlhodině, která byla v režii Újezda, se domácí začali osmělovat a sami si dokázali vytvářet šance, ovšem vždy ztroskotali na Tomáši Kopolovičovi. První půle tedy patřila oběma brankářům, kteří drželi své týmy. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu, ale předvedená hra tomu neodpovídala, hrálo se celkem pohledné utkání.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Úvod druhé půle patřil pro změnu domácím. Dokázali si vypracovat řadu šancí, ale vždy ztroskotali na dnes skvělém Kopolovičovi. Hra se přelévala ze strany na stranu, pro diváky to muselo být jistě skvělé utkání, pro trenéry naopak. Do konce poločasu byly na obou stranách řady šancí, ovšem oba brankáři byli dnes neprostupní. O vítězi tedy musely rozhodovat pokutové kopy. A jak to všechno dopadlo?

Kopolovič zářil i v penaltovém rozstřelu

V penaltové loterii byli úspěšnější hosté. Za domácí již v první sérii neproměnil Královec, pak sice proměnili Němec a Steinberger, ale v poslední sérii vychytal Závodného dnes skvělý Kopolovič. Bod navíc si tedy odvezli hráči Újezda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Jiří Steinberger: Bylo to velice vyrovnané utkání, které perfektně odřídil rozhodčí, nechal trochu tvrdší hru, což nám vyhovovalo. Bohužel jsme nezvládli penalty, ale se svým výkonem musíme být spokojeni.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: Hrál se vyrovnaný zápas nahoru dolů. My jsme byli lepší v první půli, domácí zase ve druhé. Penalty jsme zvládli, bod navíc nás samozřejmě těší. Skvěle nám zachytal brankář.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
D. Paidar [-] - J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , L. Ledvina [-] , V. Královec [-] - D. Vavřík [-] , J. Závodný [-] , T. Ledvina [-] (65. J. Buček [-] ) , P. Steinberger [-] - D. Steinberger [-] (74. V. Královec II [-] ) , F. Kreuz [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] , M. Vrba [-] , J. Švábek [-] (76. P. Pavlík [-] ) - P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , P. Roháč [-] , P. Houda [-] , V. Zeman [-] - D. Bukva [-] (16. P. Chejnovský [-] ) , L. Gitta [-] -

ŽK: 77. P. Steinberger - 61. J. Švábek .
Hráči zápasu: J. Němec - T. Kopolovič , V. Zeman .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - KOSTELNÍK Lumír, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.