V. Iščenko 48. (vl.)
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá zvládla těžké utkání lépe


Branky


0

V desátém kole přivítali hráčí Částkova na své půdě fotbalisty Bělé. Vyrovnané utkání nakonec ovládli hosté

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bořil rychlou trefou otevřel skóre

Bělá vstoupila do utkání lépe a její aktivita pramenila ve vedoucí branku, kterou v 5. minutě vstřelil Miroslav Bořil, který po krásném pasu za obranu od Dominika Franka šel sám na brankáře domácích a bez problémů skóroval. Poté se hra trochu vyrovnala, hosté měli menší převahu, ale moc šancí si nevypracovali. Částkovští občas zahrozili z rychlého protiútoku, ale jinak to byla z jejich strany bída. Do konce poločasu se již zajímavého neudálo, za zmínku stojí pouze nastřelené břevno částkovské branky, kdy po rohovém kopu, který zahrával Martin Šinál, rozezvučel brankovou konstrukci Jan Sopko. Skóre se ale neměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:1.

Ani vlastní branka hosty nepoložila

Hned v úvodu druhé půle přišlo vyrovnání. Hosté ztratili míč na polovině hřiště, domácí založili rychlý protiútok. Nacentrovali míč do vápna, kde jeden z obránců při svém odkopu nešťastně nastřelil vracejícího se Vladimíra Iščenka, od něhož se odrazil míč až za záda brankáře Tomáše Jariny. Tento okamžik nakopl hráče Částkova, kteří od té chvíle převzali iniciativu a byli lepší. Paradoxně ale během pěti minut inkasovali. Po rychlém protiútoku nacentroval míč z pravé strany Miroslav Bořil a přesně našel hlavu Václava Landrgotta, který překonal brankáře Částkova. Domácí se snažili rychle odpovědět a měli velkou šanci, střela domácího hráče skončila ale jen na břevně. Bělá přidala pojišťující gól v 57. minutě, kdy po lajně zatáhl míč Martin Šinál, který naservíroval míč před branku, kde byl nejpohotovější Václav Landrgott a přidal svoji druhou branku v zápase. V závěru zápasu přidali hosté ještě jednu branku, po přihrávce za obranu od Václava Landrgotta se prosadil střídající Zdeněk Strouhal a upravil skóre na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Vůbec se nám dnes nedařilo. První gól jsme dostali po naší chybě, za celou první půli jsme si nic nevytvořili. Ve druhé půli jsme trochu tlačili, podařilo se nám zásluhou vlastního gólu soupeře srovnat, ale po chvíli jsme z protiútoku inkasovali. Hodně vázla kombinace, dnes se nám prostě nic nepovedlo.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Do zápasu jsme vstoupili lépe a podařilo se nám dát rychlý gól. Poté se hra vyrovnala, hrál se pohledný fotbal nahoru dolů. Na začátku druhé půle nám soupeř po naší chybě vyrovnal. V tu chvíli nás soupeř tlačil, ale nám se podařilo z protiútoku skórovat. Ostatní branky jsme vstřelili opět z protiútoků, hráli jsme ze zabezpečené obrany a hrozili rychlými brejky. Utkání jsme tedy nakonec zvládli, což nás určitě těší.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - P. Flíček [-] , O. Pták [-] , D. Štípek [-] (74. L. Koubek [-] ) , V. Svoboda [-] - P. Jakubec [-] , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Krýsl [-] (81. M. Špelina [-] ) , M. Jedlička [-] -

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , J. Sopko [-] , M. Pustovojt [-] - V. Braun [-] , V. Iščenko [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] - M. Bořil [-] (82. J. Kotrc [-] ) , V. Landrgott [-] - L. Černý [-] (65. Z. Strouhal [-] )

Hráči zápasu: T. Jarina , V. Landrgott .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - CEHLÁRIK Peter (N), CINGROŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.