M. Filip 34.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice nezvládly domácí utkání


Branky


34. M. Filip - 41. J. Beran , 52. J. Beran
0

V Bezdružicích se nikdy nehraje lehce, ale meclovští dokázali urvat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v závěru poločasu bylo asi rozhodující

Úvod utkání byl opatrný z obou stran, ani jeden z týmů nechtěl udělat výraznější chybu. Jako první se začali osmělovat hráči domácích Bezdružic, dostávali se do šancí a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří otevřít skóre. Na úvodní branku museli diváci čekat až do 34. minuty, kdy dostal domácí do vedení obránce Miroslav Filip. Meclovští si za první poločas moc šancí nevypracovali, přesto se jim podařilo vyrovnat. V 41. minutě jeho hráči využili chyby domácí obrany a potrestání přišlo z kopačky Jiřího Berana. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin šly oba týmy smírně za stavu 1:1.

Hosté i s trochu štěstí dokázali zvítězit

Do druhé půle vstoupili lépe hostující fotbalisté, povedlo se jim totiž skórovat. V 52. minutě se podruhé v zápase střelecky prosadil Jiří Beran a dostal tak svůj tým do vedení. Bezdružice se ale nevzdaly, převzaly iniciativu a snažily se vyrovnat. Hráčům se ale nedařilo v zakončení, i když šancí měli dost. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, ale především se soustředili na obranu. Domácí nadále tlačili, ale většina jejich výpadů byla do připravená obrany Meclova. Utkání bylo v závěru velmi napínavé, hosté se ale nakonec dokázali ubránit a mohou slavit tři body po vítězství 1:2 na půdě Bezdružic, odkud se body nevozí snadno.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Do utkání jsme vstoupili lépe. Dostali jsme se do vedení, ale poté jsme soupeři darovali vyrovnání chybou v naší obraně. Ve druhé půli se soupeř rychle dostal do vedení a my jsme nedokázali odpovědět. Prohra nás mrzí, protože jsme po většinu zápasu tlačili a neproměnili jsme spoustu šancí.




Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - V. Gábor [-] , M. Filip [-] , D. Maroušek [-] , J. Korynta [-] - J. Gengel [-] , M. Filip ml. [-] , L. Blažek [-] , M. Dvořák [-] - L. Čada [-] , J. Musil [-] -

TJ ZD Meclov
P. Cihlář [-] - P. Vogeltanz [-] , J. Malík [-] , V. Kafka [-] , P. Beňušík [-] (88. J. Vogeltanz [-] ) - V. Hlavatý [-] , Š. Klíma [-] , J. Čižikov [-] - P. Vorel [-] (72. R. Kopperberg [-] ) - J. Pačesný [-] , J. Beran [-]

ŽK: 39. J. Musil , 44. L. Čada , 82. J. Korynta - 39. P. Beňušík , 48. Š. Klíma , 72. P. Vorel , 73. J. Malík .
Hráči zápasu: J. Korynta - J. Beran .
Místo: Bezdružice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - HORVÁTH Jan (N), KAUFNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.