3:4
(2:2)
26. F. Balda
30. R. Švec
80. R. Švec (p.)
90. M. Stárek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 14:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovice hned dvakrát zvrátily zápas ve svůj prospěch


Branky


16. P. Sporina , 40. V. Olah , 62. M. Gaži - 26. F. Balda , 30. R. Švec , 80. R. Švec (p.) , 90. M. Stárek
2

Ostrava - Jih doma přivítala Třebovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrava do zápasu vkročila lépe, ale poločas skončil nerozhodně

I přesto, že Třebovice předvedly minulý zápas s Kozmicema úctihodný výkon, favoritem byli stále domácí. Start utkání taky podle očekávání probíhal. Ostrava na hřišti jednoznačně dominovala a soupeře zatlačila na jeho polovinu. Hráči hostů měli ze začátku problém s kombinační hrou, čemuž dopomohl fakt, že hřiště bylo značně podmočené. Po jedné z chyb Třebovic se k míči dostal stoper Sporina, prví si jej na pár doteků vyvezl na úroveň 30 metrů, a pak vyslal projektil, za kterým se jen marně ohlížel brankář hostů Kelner. V 16. minutě utkání byl tak stav 1:0 a všechno nasvědčovalo jasné výhře domácích. Nicméně v 26. minutě zachyboval brankář Ostravy Chalupecký, když mu po rohovém kopu vypadnul míč z rukou a nabídku v podobě jednoduché branky Balda neodmítnul. I přesto, že na hřišti působilo stále sebejistěji mužstvo domácích, tak se už v 30. minutě radoval z vedení soupeř. Tentokrát paradoxně po rohovém kopu Ostravy, když se do rychlého brejku dostal Kadlíček, který svým pohotovým centrem našel volného Švece, ten nezaváhal a chladnokrevně zakončil. Domácím se nakonec podařilo těsně před poločasem aspoň vyrovnat na 2:2, když se po zkrumáži uvolnil Olah a prostřelil gólmana hostů. Z výsledku měli ale po předvedené hře v prvním poločase určitě větší radost Třebovice.

O vítězi se rozhodlo až v poslední minutě

Druhý poločas začal opět o něco lépe pro domácí, kteří byli silnější na míči. Co ale Třebovicím nechybělo, byla bojovnost a zápal do hry. Hráči jako Stárek, Orlík, nebo hrající trenér Švec chodili do každého souboje na 100% a protihráčům znechucovali hru svou důrazností. Jelikož to ani jednomu z týmu kvůli ztíženým podmínkám nešlo úplně hladce po zemi, volili často obránci taktiku dlouhých nakopávaných balónů za obranu. Po jednom takovém milimetrovém centru od domácího Stopera sporiny se podařilo v 62. minutě prosadit hlavou Gažimu a poslat tak Ostravu opět do vedení. Tohle byl ale přesně ten impulz, který hosté potřebovali, aby do toho ještě víc šlápli. Zúžitkovat svou snahu se jim potom povedlo v 80. minutě, když ve vlastním vápně chyboval jeden z domácích obránců a zajistil soupeři nechteně penaltu. K míči se postavil Švec a svou přesnou střelou nedal brankáři šanci. Když už se ubíralo celé utkání k remízovému konci, povedl se Třebovicím skvěly comeback. Po ose Švec, Kožušník si pro přihrávku sběhl Stárek a po jeho střele se na tabuli objevilo konečně skóre 3:4. Pro Ostravu je to možná krutý výsledek, ale takový fotbal prostě někdy bývá.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Miroslav Černík (trenér): “Začali jsme aktivně, snažili jsme se soupeře přehrávat a celkem se nám to i dařilo, ale potopili nás individuální chyby.”

SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec (trenér, hráč): “Nakonec jsem s výkonem spokojený, prvních 15 minut byli domácí mnohem lepší, ale pak se to nějak ustálilo, a když už to vypadalo na remízový konec, tak se nám povedlo dát z brejku gól.”



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Chalupecký [-] - M. Gaži [-] , P. Sporina [-] , M. Mecner [-] , F. Demko [-] (46. M. Belina [-] ) , R. Stojan [-] (78. L. Vrabec [-] ) , D. Gregor [-] , R. Bochňák [-] , P. Strempek [-] , V. Olah [-] (84. T. Hanečák [-] ) , M. Leščák [-]

SK Slavie Třebovice
I. Kelner [-] - M. Stárek [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , V. Kožušník [-] , K. Kadlíček [-] , T. Pašnik [-] , R. Švec [-] , M. Klobušiak [-] (84. L. Blatný [-] ) , F. Balda [-] , L. Tsiligkaridis [-]

ŽK: 58. P. Sporina , 70. P. Strempek , 84. M. Leščák - 34. M. Orlík .
Hráči zápasu: R. Švec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Petra Magrlová
Tip experta: výhra domácích

“Ostrava bude chtít po dvoutýdenní pauze získat 3 body, a podle mě minimálně o ty dva góly hosty přehraj.”

Tip: výhra domácích