Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snový obrat předvedly Darkovice


3

Klimkovice se venku utkaly s mužstvem z Darkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první půli

Domácí patří mezi týmy, které proplouvají klidným středem tabulky, naopak Klimkovicím už teče do bot a s jediným bod jsou na předposledním místě. Většina z fanoušků by si tedy určitě vsadila právě na Darkovice, ale už na začátku vypadalo všechno jinak, než by se očekávalo. Hosty posadil na koně hned ze startu ve 4. minutě Gelner, když se po rychlé kombinaci dostal k míči a s přehledem jej uklidil do brány. Nicméně to nebyla ojedinělá šance a i po rychlém gólu dominivaly dál na hřišti Klimkovice. S větrem v zádech se po krajích dostávali do rychlých brejků a domácí se neuměli takovému tempu přizpůsobit. V 24. minutě navíc zaslouženě navýšil Bednář a po pěkné kombinaci se skóre měnilo na alarmujících 0:2. Soupeř se do šancí dostával spíše sporadicky a kromě myšlenky chyběl některým hráčům i zápal a chuť do hry. Domácí mohli odejít do kabin s třígólovým mankem, ale ve vyložené šanci mířil útočník Klimkovic těsně vedle brankové konstrukce.

Csaplárova past sklapla

Sice není přesně jasné, co si domácí hráči museli v kabině od svého trenéra vyslechnout, co ale s jistotou víme je, že to pomohlo. Druhý poločas byl už od prvních minut diametrláně odlišný a Darkovičtí se do hostů pustili s takovou vervou a nasazením, jakoby šlo o život. Kontaktní branku se podařilo v 57. minutě vstřelit Tannenbergerovi, který se dostal k nadýchanému centru z pravé strany a balón s přehledm uklidil mezi tři tyče. Srovnat skóre se navíc povedlo domácím hned v zápětí. Gól jako přes kopírá dal v 61. minutě Malík a totálně tak ochromil celé mužstvo Klimkovic. Zaskočení hosté se neuměli přes soupeřův val dostat kombinačně, a tak zvolili taktiku dlouhých nakopávaných balónů za obranu. Tohle jim ovšem zhatil silný vítr, který bohužel ubíral celému utkání na fotbalovosti. Obrátit výsledek ve svůj prospěch zvládli domácí až za pět minut dvanáct konkrétně v 87. minutě. Po dlouhé sérii rohových kopů si skvěle na jeden z nich naběhl Vyletělek a svou hlavou nedal brankáři hostů šanci. Když potom rozhodčí naposledy fouknul do píšťalky, dala by se radost domácích krájet. Naopak hosté, tentokrát možná i trošku nezaslouženě, odjíždí opět s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Martin Krzikala (trenér): “Myslím si, že ten zápas trošičku ovlivnil vítr. Soupeř hrál první poločas s větrem a my jsme se nějak neuměli vůbec dostat do hry. Ale tak jak jsme minulý zápas hráli skvěle prvních 45. minut a špatně v druhé půli, tak dneska to bylo přesně naopak, s tím rozdílem, že se nám podařilo zvítězit.”

TJ Klimkovice
Václav Prašivka (trenér): “Neřekl bych, že to byly dva rozdílné poločasy. Jediný rozdíl byl ten, že v prvním poločase jsme proměnili šance.”



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] , T. Večerek [-] (25. J. Voldán [-] ) , P. Malík [-] (88. D. Bach [-] ) , P. Tannenberger [-] (77. P. Vyletělek [-] ) , P. Vyletělek [-] (89. A. Tvrdý [-] ) , A. Pieknik [-] (46. J. Vyletělek [-] ) , M. Burý [-] , J. Balavajder [-] , T. Miketa [-]

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - M. Mohelník [-] , J. Bednář [-] , J. Šablatura [-] (53. R. Štvrtňa [-] ) - J. Krpec [-] , M. Lubojacký [-] , J. Vaněk [-] , K. Konečný [-] , M. Klemiš [-] , J. Šoltys [-] (52. T. Neuwirth [-] ) - J. Gelnar [-] (75. P. Křenek [-] )

ŽK: 19. P. Tannenberger , 85. J. Voldán .
Hráči zápasu: M. Burý .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - YEGHIAZARYAN Vachik, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Tomáš Černý
Tip experta: výhra domácích

“Domácí jsou přece jenom o něco kvalitnějším celkem a svou kvalitu předvedou i v nedělním duelu.”

Tip: výhra domácích