0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice se na tři body pořádně nadřely


Branky


3

Třebovice doma přivítaly první tým tabulky Kozmice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas vyšel nakonec líp hostům

Asi většina z diváků by si s klidným svědomím vsadila na výhru Kozmic. Ostatně i začátek tomu nasvědčoval, hosté vlítli na Třebovice, tak jak jsme zvyklý a už v 9. minutě vedli, když špatnou rozehrávku obránců vystihnul Felgenträger a míč poslal nekompromisně mezi tři tyče. Potom do toho ale domácí šlápli a hra se pomalu vyrovnala, v některých pasážích měli hráči Třebovic dokonce navrch. Co Kozmicím ale v první polovině nechybělo, byl klid v rozehrávce, pohybování se ve správnem prostoru a zkrátka fotbalová předvídavost. Do větších šancí se tak nedostávalo ani jedno z mužstev a většina hry probíhala mimo pokutové území. Pár pokusů z dálky svůj cíl taky nenašlo, a proto se odcházelo do kabin za velmi vyrovnaného a pro někoho i neočeávaného stavu.

Třebovice byly lepší, ale body neurvaly

Hráči Třebovic vběhli do druhé půle s myšlenkou, že nemají, co ztratit a že by to mohli být právě oni, kteří připraví jako první Kozmice o všechny body. Domácí tak nedali hostům nic zadarmo a předváděli ještě lepší výkon než v prvním poločase. Na hřišti nebyl hráč, který by vypustil jakýkoli souboj, nebo se neporval o každý míč. Atmosféra začala houstnout, když se v pokutovém území hostů objevil jeden z protihráčů na zemi a Třebovice se domáhaly penalty. Rozhodčí ale pousoudil zákrok jako čistý, a tak se pokračovalo dál ve hře. Podobná situace se navíc opakovala za pár okamžiků, ale hlavní sudí opět pokutový kop nenařídil. Kozmice už na kombinační způsob hry pomalu zapomněli a o výsledek se snažily uhrát dlouhými balóny za obranu. Bohužel pro domácí, se tahle varianta ukázala jako správná, když se po dlouhém centru z půlky dostal k míči ve vápně Kalous a hlavou jej poslal ke vzdálenější tyči. V 78. minutě se skóre měnilo naposledy a Kozmice tak zůstávají i po osmi zápasech stále bez prohry.



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec (trenér, hráč): “Myslím si, že hosté vyhráli nezaslouženě. Dneska jsme předvedli výborný výkon, a i přesto že jsou Kozmice první, tak až na začátek zápasu, když jsme si nechali dát hloupý gól, jsme je celkem přehrávali.”




Sestavy


SK Slavie Třebovice
I. Kelner [-] - R. Švec [-] , P. Čonka [-] (73. T. Pašnik [-] ) , M. Stárek [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , V. Kožušník [-] , N. Horváth [-] (80. L. Blatný [-] ) , K. Kadlíček [-] , F. Balda [-] , L. Tsiligkaridis [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - R. Krpelík [-] (46. A. Babušík [-] ) , M. Volný [-] (82. D. Holaň [-] ) , K. Matysík [-] , Š. Kania [-] (69. A. Herák [-] ) , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Vošvrda [-] , A. Felgenträger [-] (89. P. Tomis [-] )

ŽK: 40. P. Čonka , 42. L. Tsiligkaridis - 61. D. Mlýnek , 70. A. Babušík , 90. A. Herák , 90. D. Holaň .
Hráči zápasu: A. Felgenträger .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MORAVEC Roman - IVANSKÝ Lumír, GOLA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Tomáš Černý
Tip experta: výhra hostů

“Třebovicím se poslední zápas vůbec nepovedl a bojím se, že Kozmice jim minimálně tři branky dají.”

Tip: výhra hostů