Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice přejely mužstvo z Bohuslavic


2

Kozmice přivítaly doma celek z Bohuslavic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se ze začátku moc nedařilo

Kozmice, které se zatím s přehledem drží na první příčce tabulky, vstoupily do zápasu jako jasný favorit. Nicméně hosté měli v hlavě myšlenku, že nemůžou nic ztratit a s tímto pocitem taky vběhli na hřiště. V prvních pár minutách se jednalo o velmi vyrovnané utkání, a Kozmice, nejspíš zaskočené nasazením Bohuslavic, zbytečně chybovaly a pouštěly soupeře do nebezpečných brejků.

První se mohli radovat fanoušci hostů, když je v 15. minutě zvedl na nohy svým gólem Robin Štefek. Nejednalo se sice o žádnou pumelici, ale po jeho střele ke vzdálenější tyči se natahoval brankář marně. Kozmice přesně tohle potřebovaly a během sekundy šly z nuly na sto. Vyrovnávací branku se jim podařilo vsítit hned záhy v 17. minutě, kdy soupeřovu síť rozvlnil pohotovou střelou Kaluža. Potom už to byl zápas na jednu branku. Domácí neustále ukazovali svou kvalitu a dominanci na hřišti. Další gól přidal po krásné kombinaci v 26. minutě Mlýnek a poslal tak svůj tým do vedení. Zbytek poločasu pal ubíhal v rychlém tempu a lepším mužstvem byly jednoznačně Kozmice. Nicméně se ani jednomu z mužstev další gól přidat nepřidalo, a tak šly Bohuslavice do kabin za stále hratelného skóre.

Kozmice nedaly hostům šanci

To že chtějí Bohuslavice s výsledkem něco udělat, šlo vidět hned od začátku druhé půle. Sice na tom pořád nebyly kombinačně tak dobře jako soupeř, ale minimálně bojovností ho převyšovaly. Co utkání rozhodlo byly dva za sebou rychle jdoucí góly v 51. (Matysík) a 54. (Felgenträger) minutě. Oba padly po přesných míčích na domácí útočníky, ale nutno dodat, že kdyby byl na zápase videorozhodčí, tak by určitě došlo k přezkoumání obou branek. Jelikož ale zůstal praporek pomezního dole a hlavní sudí taky neměl žádné námitky, změnilo se skóre během pár minut na 4:1. Hosté byli navíc oslabení o hlavního trenéra Davida Juchelku, který se po sporných situacích obul do rozhodčích a ti jej na oplátku poslali na tribunu. Bohuslavice se i přes to všechno stále snažily a bojovaly o každý metr hřiště. Domácí sice byli i nadále jednoznačně lepší a svědčí o tom i pátý gól Vošvrdy v 61. minutě, ale hosté si za svůj sympatický výkon potlesk diváků zasloužili. Na symbolických 5:2 snížil po nahrávce mezi dva obránce Robin Štefek, když si v nájezdu na brankáře počínal chladnokrevně a balón zatočil do brány. Poslední slovo měli nakonec přece jenom domácí a v nastavení zatloukl poslední hřebík do rakve Hartmann a přepsal skóre na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu



SK Bohuslavice
David Juchelka (trenér): “Neříkám, že soupeř nebyl lepší, ale když jsme měli šanci v druhé půli s výsledkem ještě něco dělat, tak nás zařízli rozhodčí. Výhru jsme si tak sice nezasloužili, ale určitě jsem nespokojený hlavně s výkonem rozhodčích.”



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - M. Volný [-] (73. D. Holaň [-] ) , A. Felgenträger [-] , Š. Kania [-] , M. Remeš [-] (85. P. Tomis [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Vošvrda [-] (68. R. Krpelík [-] ) , T. Kaluža [-] , K. Matysík [-] , J. Janík [-]

SK Bohuslavice
A. Cigán [-] - J. Kozel [-] (65. P. Cigán [-] ) , T. Štefek [-] , R. Štefek [-] , T. Trupl [-] (66. J. Vitásek [-] ) , R. Štefek [-] , M. Juchelka [-] , V. Mička [-] (65. J. Janoš [-] ) , M. Strýček [-] , D. Kotzur [-] , M. Benek [-] (73. J. Kocián [-] )

ŽK: 35. M. Vošvrda , 64. D. Mlýnek - 20. R. Štefek , 34. R. Štefek , 48. A. Cigán , 57. M. Juchelka , 57. I. Dominik , 75. J. Vitásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SZWED Marek - SVOBODA Marian, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Patrik Kořínek
Tip experta: výhra domácích

“Tady jsou jasným favoritem domácí, kteří zatím na podzim ještě neprohráli a vedou celou tabulku soutěže.”