M. Depta 54.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovice vyloupily Chuchelnou


Branky


2

Chuchelná poměřila své síly s mužstvem z Třebovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli první půli lépe

Třebovice vstupovaly do zápasu jako jasný favorit, ale už začátek ukázal, že to tak jednoduché nebude. Chuchelná nehrála prvních 10 minut vůbec špatně a v určitých pasážích měla ze hry dokonce víc než soupeř. Po pár momentech se, ale hosté vzpamatovali a do první výrazné šance se dostal Kožušník, který ale v nájezdu na brankáře trefil pouze jeho tělo. Následující velkou příležitost na změnu skóre už hosté nezahodili, a tak se na světelné tabuli objevilo 0:1. Po přesné přihrávce Horvátha se k míči dostal Stárek a pohotovou střelou rozvlnil síť domácí svatyně. 

Co v ten den fotbalu moc nepřálo, bylo podmočené hřiště a chladné počasí. Diváci tak měli možnost vidět spíše velmi bojovné utkání s velkou spoustou chyb a nepřesností. Po zbytek poločasu pak dominovali hosté a až do posledního hvizdu si vytvářeli aspoň náznaky šancí na navýšení svého vedení.

Vyrovnaný druhý poločasu nakonec dopadl lépe pro Třebovice

Domácí měli určitě pořád o co hrát a svědčil o tom i začátek druhé půle, kdy na hosty doslova vlítli. Sice se nejednalo o pohledný fotbal, ale Třebovice byly najednou přibité na vlastní polovině a už v 54. minutě museli tahat ze své sítě první branku. Ve skrumáži se dostal k míči Depta a jeho zakrytou střelu z pár metrů neměl brankář hostů šanci vidět. Naneštěstí pro Chuchelnou, přesně tohle soupeř potřeboval, aby se dostal zpátky do hry. Třebovice v zápase zdobilo především duo krajních záložníků Stárek a Balda, které hrozilo z rychlých protiútoků, ale také dokázalo dostat domácí pod tlak a donutit jej k chybám. 

Pravdou je, že Chuchelnou držel nad hladinou hlavně brankář Náhlík a nebýt jeho, tak je pravděpodobně po zápase. Ke střele z dobré pozice se dostal například Horváth nebo Kožušník, ale ani jednomu z nich se nepodařilo soupeřovu zeď prorazit.

Jak se říká: “když to nejde po zemi, tak to půjde vzduchem.” Tohle pravidlo nakonec platilo i v nedělním utkání, když se nadýchaném centru Švece dostal k míči Pašník a v 78. minutě změnil hlavou skóre na konečných 1:2.

Domácí se sice i do posledního hvizdu snažili s výsledkem něco udělat, ale Třebovice zápas zkušeně dohrály a připsaly si 3 zasloužené body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): “V prvním poločase nás hosté jednoznačně přehráli a vedli zaslouženě 1:0. Druhý poločas už byl vyrovnanější, někdy jsme na tom byli možná i líp, ale Třebovice ukázaly kvalitu.”

SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec (trenér, hráč): “Podle mě jsme si výhru zasloužili. V prvním poločase jsme byli určitě lepší a v tom druhém nás nerozhodilo ani srovnání na 1:1.”



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - D. Stefek [-] , F. Kocián [-] , P. Šrámek [-] - L. Konečný [-] (83. D. Lokaj [-] ) , P. Rybenský [-] , J. Gargoš [-] , D. Honěk [-] - J. Hradil [-] - P. Valenta [-] (31. M. Depta [-] ) , M. Jiřík [-] (46. R. Kozlovskyj [-] )

SK Slavie Třebovice
L. Pasterňák [-] - M. Stárek [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , R. Švec [-] (80. L. Blatný [-] ) , V. Kožušník [-] (68. T. Pašnik [-] ) , K. Kadlíček [-] , J. Palus [-] (17. N. Horváth [-] ) , M. Klobušiak [-] (85. T. Herudek [-] ) , F. Balda [-] , L. Tsiligkaridis [-]

Hráči zápasu: M. Stárek .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: DYTKO Gustav - PRIESOL Daniel, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Patrik Kořínek
Tip experta: výhra hostů

“Třebovicím sice poslední zápasy úplně nevyšly, ale na druhou stranu hosté nejsou celek, který by prohrával, takže věřím v jejích výhru.”