N. Horváth 10.
R. Švec 79. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimkovice mají první bod podzimu


Branky


10. N. Horváth , 79. R. Švec (p.) - 20. J. Šoltys , 38. J. Krpec
1

Třebovice přivítaly doma mužstvo z Klimkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli hosté

Utkání mělo jasného favorita, kterým byly Třebovice. Po pěti utkáních brázdí klidné vody středu tabulky, zatímco Klimkovice se topí na předposledním místě bez bodu. Už začátek ale naznačoval, že by mohl být tohle ten zápas, kdy hosté konečně přetrhnou šnůru proher. Domácí se snažili hrát kombinačně, ale jejich hra působila někdy až moc profesorsky, a tak se dopouštěli hloupých chyb nebo ztrát míče, kterých využíval soupeř a dostával se do protiútoku. První gól se ale nakonec přece jenom podařilo vsítit Třebovicím, když se v 10. minutě po centru Švece dostal k balónu Hortváth a hlavou mířil přesně. Hosty to ale jenom nakoplo a i díky obrovskému zápalu do hry měli fanoušci ve 20. minutě možnost vidět výstavní branku. Z 25 metrů se napřáhl Šoltys a jeho projektil vymetl pavouky v šibenici a k tomu ještě rozezněl břevno domácí svatyně. Dál pokračoval zápas v rychlém a vyrovnaném tempu, přičemž bojovaly oba týmy o každý metr hřiště. Třebovice ale bohužel i nadále vyrobily jednou za čas nějakou tu dorosteneckou hrubku, a právě jedna z takových chyb se jim v 38. minutě stala osudným. Po ztrátě míče ve středu hrací plochy se dostali hosté do přečísleni a zakončující Krpec svou šanci nezahodil. Do kabin tak odcházely Klimkovice s jedngólovým náskokem, ale i vědomím toho, že stále zbývá dalších 45 minut.

Domácí vyrovnali až s pomocí penalty

Do druhého poločasu udělal trenér Třebovic změnu v sestavě a na hřiště poslal zkušeného Kožušníka. Pravdou je že domácí hru o něco oživil a Klimkovice tak hrozily spíše jenom sporadicky z brejků nebo standardních situací. V čem ale hosté nepolevili, byla defenzivní část, kde se snažili plnit všechny úkoly na jedničku a když už šlo do tuhého tak radši odkopnout balón co nejdál to jenom půjde. Brzy z toho vzniklo obléhání branky hostů a s přibývajícím časem bolel každý souboj, který museli hráči podstoupit víc a víc. Odhodlání hostů urvat tři body se jim ale nakonec vymstilo, když si ve svém pokutovém území počínal neomaleně jeden z obránců a soupeře svalil na zem nedovoleným zákrokem. V 79. minutě se k míči postavil hrající trenér Rostislav Švec a brankáři nedal šanci. V posledních vteřinách měli ještě domácí možnost na obrat, ale přímý volný kop z hranice šestnáctky se jim zužitkovat nepovedlo. Utkání tak skončili nerozhodně 2:2 a Klimkovice si připisují první bod podzimu.



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec (hráč, trenér): “Klimkovice nejdřív zalezly a čekaly, co vymyslíme, ale my jsme vymysleli jenom to, že jsem ztratili míč. V druhém poločase se ta hra trochu oživila, ale spokojenější jsem jenom s posledními 20. minutami.”




Sestavy


SK Slavie Třebovice
L. Pasterňák [-] - R. Švec [-] , M. Stárek [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , N. Horváth [-] , K. Kadlíček [-] , T. Pašnik [-] , M. Klobušiak [-] (46. V. Kožušník [-] ) , F. Balda [-] , L. Tsiligkaridis [-]

TJ Klimkovice z.s.
M. Bača [-] - J. Šablatura [-] , J. Bednář [-] , D. Knopp [-] , M. Mohelník [-] - J. Sáblík [-] , M. Klemiš [-] (66. J. Bajgar [-] ) , J. Šoltys [-] , J. Krpec [-] , J. Vaněk [-] - M. Lubojacký [-] (77. A. Sopčák [-] )

ŽK: 16. L. Tsiligkaridis , 56. M. Orlík - 79. J. Krpec , 84. J. Vaněk .
Hráči zápasu: L. Tsiligkaridis .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - POBOŘIL Radek, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Lukáš Beránek
Tip experta: výhra domácích

“Třebovice jsou v polovině tabulky a drží si přibližně vyrovnané skóre, co se týče vstřelených a obdržených branek. Klimkovice jsou na tom podstatně hůř.”