1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 14:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas s úrovní o dvě třídy výš a vyrovnávací gól v poslední minutě


Branky


1

Ve šlágru kola hostilo Krásné Pole Kozmice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Už před zápasem bylo jasné, že to pro oba týmy bude jedno z nejdůležitějších utkání podzimu. Kozmice se zatím drží na špičce tabulky, ale právě Krásné Pole je jedno z mužstev, které jim nejvíc šlape na paty. Navíc se hrálo právě v Krásnem Poli, a tak se dalo očekávat lecos. Hned v prvních minutách se ukázala kvalita obou celků a zápas plný soubojů, povedených kombinací, ale i sólových akcí se musel líbit všem fanouškům. Po chvíli hry se začali tlačit víc dopředu domácí a Kozmice spíš čekaly, co soupeř vymyslí. Žádná vyložená šance se nějakou dobu ani na jedné ze stran neobjevila. Důvodem byla pravděpodobně výborná defenzivní činnost a přebírání hráčů. Z prvního gólu zápasu se nakonec radovalo Krásné Pole, když ve 38. minutě střelu Křížáka z přímého kopu podcenil brankář hostí a míč skončil v síti. Zbytek poločasu se dohrál ve vyrovnaném tempu, ale žádnou další šanci nenabídnul. Po hvizdu rozhodčího se tak šlo do kabin lépe domácím.

Gól v poslední minutě zachránil Kozmice

Hráči Kozmic si v kabinách museli vyslechnout od trenéra silnou promluvu do duše, protože v druhé půli do toho šlápli hned ze startu. Domácí se do tempa neuměli nějakou chvíli dostat, ale hostům se přesto nepodařilo výrazně ohrozit soupeřovu bránu. Potom se do toho Krásné Pole taky opřelo, ale minimálně opticky na tom byly pořád líp Kozmice. Velkou podporou byly hostům fanoušci, kterých se tady sešlo podobné množství jako těch domácích. V 75. minutě zvedla diváky z tribun šance Křižáka, který ale tváří v tvář brankáři netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Hned pár okamžiků na to se k hlavičce dostal jeden z domácích hráčů, ale jeho pokus skončil pouze na tyči. Neproměněných šancí litovalo Krásné Pole, až v samotném závěru utkání. V 89. minutě se dostal útočník hostů Felgenträger do šance jeden na jednoho a svou příležitost nezahodil. Výsledek 1:1 je tak možná krutý pro domácí, ale nutno přiznat, že Kozmice si za předvedený výkon jeden bod zasloužily.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): “Přijel k nám kvalitní soupeř i s velkou podporou v hledišti a řekl bych že fotbal byl na vyšší úrovní než na 1. B třídu. První poločas jsme byli lepší my, druhý zase oni, ale sporný gól v poslední minutě se mi rozdýchává těžko.”




Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Klimek [-] , J. Ševčík [-] , M. Stralczynski [-] (74. P. Hampel [-] ) , L. Petřík [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] (82. A. Chobot [-] ) , J. Chrastina [-] , M. Zábranský [-] (90. M. Adamovič [-] ) , D. Řeháček [-] , D. Oleš [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - M. Vošvrda [-] (60. M. Volný [-] ) , A. Felgenträger [-] , Š. Kania [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , T. Kaluža [-] , O. Urbančik [-] , K. Matysík [-] (73. A. Herák [-] )

ŽK: 29. R. Křižák , 40. D. Mašlanka , 45. L. Petřík - 20. M. Vošvrda , 37. M. Remeš .
Hráči zápasu: R. Křižák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - BEDNÁŘ Marcel, DIMUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Lukáš Beránek
Tip experta: výhra domácích

“Kozmice za podzim sice ještě neprohrály, ale Krásné Pole má skvělý tým a bude se chtít dostat na první místo.”