Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládly Kozmice


Branky


3

V jednom z nejdůležitějších zápasů podzimu hostilo mužstvo z Kozmic Hrabovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

Již před utkáním se vědělo, že půjde o všechno a že se mezi sebou střetnou možná dva nejsilnější celky soutěže. Kozmice obhajovaly první příčku, zatímco Hrabová je z ní chtěla sesadit. Hned od prvního hvizdu to bylo velmi bojovné a tvrdé utkání, kde ani jeden z týmu nedal tomu druhému nic zadarmo. Oba týmy předváděly kvalitní výkon a krásné kombinace. Kozmice využívaly především běhavosti a dravosti mladších hráčů, z kterých je velká část mužstva složena. Věkový průměr hostů byl sice o něco vyšší, ale o to zkušenější. Z první branky se ovšem radovali domácí. Po nedůrazném souboji se k míči dostal Kania a lobem překonal Kavuloka. Hosty tato branka sice nijak výrazně neskolila, nicméně dodala sebevědomí Kozmicím, které měli minimálně opticky víc ze hry a soupeře v určitých aspektech přehrávaly. Navíc v poslední minutě prvního poločasu se k míči dostal domácí kanonýr Felgenträger a poslal svůj tým do kabin s dvougólovým vedením.

Hosté sice Kozmice přestříleli, na výhru to ale nestačilo

Hráči Hrabové věděli, že v zápase jde o všechno a s touto myšlenkou vstoupili do druhého poločasu. Domácí se po pauze neuměli dostat do hry a tak hlavně bránili a útočili spíše sporadicky. Snaha hostů se proměnila v pokutový kop v 67. minutě, když domácí obránce poslal ve svém vápně nedovoleným zákrokem k zemi jednoho z protihráčů.  K míči se postavil kapitán Hrabové Michal Šimon a svou přesnou střelou nedal brankáři šanci. Radost hostů ale netrvala dlouho. Už v 71. minutě si po centru domácího kapitána Remeše nechtěně postrčil míč do brány jeden z obránců Hrabové a gólman jeho minelu už zachránit nedokázal. Hned 3 minuty na to ještě navýšil náskok Kozmic Mlýnek, když se po chybě stopera dostal k míči a jeho střela se vešla mezi tři tyče. Dramatický konec ale zápasu nechyběl. V 80. minutě stáhla Hrabová vedení domácích jen na dva góly, poté co přehrála soupeře a Ročňák s přehledem uklidil balón do brány. Pár minut před koncem navíc snížil na rozdíl jedné branky Loska, který po pěkné kombinaci mířil přesně do protipohybu gólmana. I když by si to hosté možná zasloužili, tak čtvrtý a vyrovnávací gól se jim už vstřelit nepodařilo, a tak zůstávají všechny body v Kozmicích, které si navíc pojistily první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Hrabová
Milan Baculiak (trenér): “Pro mě je to trochu smutné, protože jsme tam úplně zbytečně prohráli 4:3. Domácí nebyli o nic lepší a když vezmu, že jsme si dali vlastní gól a 4. gól jsme dostali po velké chybě stopera, tak jak to hodnotit že...jako nevydařený zápas.”



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - T. Kaluža [-] (77. R. Krpelík [-] ) , M. Volný [-] (67. M. Vošvrda [-] ) , A. Felgenträger [-] (84. D. Holaň [-] ) , O. Urbančik [-] , A. Babušík [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] (87. M. Guřan [-] ) , M. Hartmann [-] , Š. Kania [-] (73. K. Matysík [-] )

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - J. Kroker [-] , A. Volf [-] , M. Šimon [-] , T. Valošek [-] , M. Brablec [-] , M. Mrva [-] , R. Drulák [-] , I. Forman [-] (75. M. Ročňák [-] ) , M. Olšar [-] (46. O. Ciesarik [-] ) , M. Ondračka [-] (46. V. Loska [-] )

ŽK: 48. A. Felgenträger , 65. A. Babušík - 70. J. Kroker .
Hráči zápasu: D. Mlýnek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: DYTKO Gustav - DYTKOVÁ Šárka, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Halátek

Expert: Michal Píšala
Tip experta: remíza

“Hať sice patří do hroší poloviny tabulky, ale Svinov se už dlouho drží na posledním místě a zatím se mu nedaří odlepit.”