3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 14:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácího prostředí využila Ostrava - Jih


Branky


2

Šilheřovice přijely zabojovat o body do Ostravy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z vyrovnané první půle vytěžili víc hosté

Tabulkově to byl zápas, který neměl favorita, ale očekávalo se, že Ostrava zužitkuje své zkušenosti a začátek utkání bude v její režii. Opak je ale pravdou a prvních 10 minut patřilo jednoznačně hostům. Zaskočení domácí se k míči moc nedostávali a jejich snahy o protiútok působily bezmyšlenkovitě. Poté se Ostrava přece jenom rozkoukala a v určitých aspektech soupeře i přehrávala. Skvěle fungovala hlavně domácí obrana, která s přehledem na pár doteků otáčela hru a vyhrávala důležité souboje. První z gólu se ale radovali fanoušci hostů, když se ve 35. minutě povedl  Manďákovi akrobatický kousek ala Imbrahimović. Po vhozeném autu se zády k soupeřově bráně opřel do míče nůžkami a prostřelil brankáře. Zbytek poločasu už žádné góly nebo větší šance nenabídnul, zato se na obou stranách dost žlutilo, někdy za nevhodné chování, jindy za nedovolené zákroky, každopádně do kabin odcházelo mužstvo Šilheřovic s jednogólovým náskokem.

Třígolový obrat Ostravy

Druhý poločas nezačal pro Šilheřovice zrovna nejlíp. Už v 50 minutě se domácím podařilo rozvlnit síť soupeře, když se k přetaženému centru dostal nikým neobsazený Gaži a hlavou uklidil míč do brány. Zvrat v zápase ale nastal až chvíli potom. Tahoun hostů Valík si počínal v souboji neomaleně a po nedovoleném zákroku tasil rozhodčí druhou žlutou kartu a zařídil tak Ostravě hru proti deseti. Šilheřovice se sice bránily zuby nehty, ale domácí v druhé půli jednoznačně dominovali a neustále si vytvářeli šance. V 68. minutě je navíc poslal do vedení Stojan, který využil špatného vyběhnutí brankáře po rohovém kopu a z pěti metrů věděl přesně, co má s balónem dělat. Od tohoto momentu působili hosté odevzdaně a v 10 hráčích na hřišti jim docházely rychle síly. Byla to  jenom otázka času, kdy domácí navýší. Poslední branka zápasu padla v 77. minutě. Na konečných 3:1 upravil skóre Janošec, který zvládnul sebevědomě nájezd na gólamana soupeře. Zbytek zápasu žádný důležitý okamžik nepřinesl, a proto zůstávají všechny body doma v Ostravě.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Miroslav Černík (trenér): “Hosté nás prvních 10 minut přehrávali a po poločase o gól vedli. My jsme si ale v kabině něco řekli a kluci předvedli v druhé půli výborný výkon a zaslouženě jsme vyhráli.”

TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Malchárek (trenér): “Byl to vyhecovaný zápas, protože se kluci mezi sebou znají. Domácí vyhráli za druhý poločas zaslouženě a musím říct, že s některými výkony hráčů nejsme vůbec spokojený. Navíc mě mrzí vyloučení jednoho z naších nejlepší hráčů Valíka, který si asi 2 zápasy nezahraje.”



Sestavy


FC Ostrava-Jih
T. Dička [-] - M. Gaži [-] (74. M. Belina [-] ) , P. Sporina [-] , M. Mecner [-] (64. F. Demko [-] ) , R. Stojan [-] (87. T. Hanečák [-] ) , D. Gregor [-] , R. Bochňák [-] , F. Matiášek [-] , V. Olah [-] (46. M. Janošec [-] ) , M. Konečný [-] , M. Leščák [-] (84. L. Vrabec [-] )

TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - F. Václavík [-] (63. P. Lakva [-] ) , V. Hlaušek [-] (46. L. Černý [-] ) , O. Sládek [-] (46. T. Voznica [-] ) , P. Redzina [-] , J. Manďák [-] , J. Vrabec [-] , L. Lasák [-] , P. Horvát [-] , P. Valík [-] , L. Machala [-]

ŽK: 32. P. Sporina , 34. V. Olah , 43. D. Gregor , 73. M. Konečný - 20. J. Manďák , 42. J. Vrabec , 49. P. Valík , 73. P. Lakva , 78. L. Lasák . ČK: 54. P. Valík .
Hráči zápasu: R. Bochňák .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: HYKL Dominik - MALÝ Tomáš, KLEČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Halátek

Expert: Michal Píšala
Tip experta: remíza

“Bude to velmi vyrovnaný zápas, oba týmy jsou na tom ve všech ohledech podobně, a proto očekávám plichtu.”