1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězný gól v posledních sekundách zápasu


Branky


2

Kozmice si přijeli pro body do Šilheřovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté excelovali v první půli

Do utkání vstupovaly dva velmi silné celky a kvalita hráčů šla znát už od prvních minut. Kozmice, jejichž tým se skládá hlavně z mladých a běhavých hráčů předváděli velmi dynamickou hru, zatímco zkušenější a o něco starší Šilheřovice nikam nespěchaly a na pár doteků přesouvaly míč z jedné strany na druhou. Lehce podmočené hřiště svědčilo víc hostům a díky skvělým kolmicím na ofenzivní hráče se dostávaly Kozmice do šancí, kterým ale chyběla lepší koncovka. První gól zápasu přišel v 16. minutě, když se k míči dostal kozmický kanonýr Hartmann a poslal jej do brány, kde se jen marně natahoval domácí gólman. Ani tohle ani hostům neubralo na chuti, a tak dál bavili publikum povedenými akcemi, zatímco domácí útočili spíše sporadicky a hráli s určitým respektem k soupeři. Nicméně se nedá říct, že by jedno z mužstev nějakým zásadním způsobem přehrávalo to druhé. Zkrátka to byl velmi bojovný poločas, ve kterém padaly na obou stranách žluté karty a po posledním hvizdu se šlo lépe do kabin hostům. 

Kozmice v poslední minutě rozhodly zápas

Ještě zajímavější poločas nám přineslo následujících 45 minut. Šilheřovice, které chtěli udržet body doma za každou cenu, vlítly na hřiště s takovou vervou, že i takový tým jako jsou Kozmice musel najednou bránit útok za útokem. Rozdílem v druhé půli bylo také jiné rozestavení domácího celku. Hra se o něco víc otevřela, ale soupeř toho nebyl schopný využít, a tak se Šilheřovice dál probíjely přes kozmický val. Fanouškům se takový fotbal jednoduše líbil a i díky jejich podpoře a hecování, se dostávali hráči často do takových soubojů a někdy i slovních urážek, které nemohl rozhodčí ohodnotit jinak než žlutou kartou. Za celý zápas jich padlo 9 a už jenom tenhle fakt svědčí a bojovnosti obou týmů. V 87. minutě pak domácí tribuny zvedl na nohy gól Vrabce, který svůj debut za Šilheřovice nemohl zakončit lépe. Po nacvičeném rohovém kopu se dostal k míči a hlavou jej uklidil do brány. Radost domácích ovšem v posledních sekundách zápasu překazil Mlýenk, když se po přečíslení dostal sám před šilheřovického brankáře a svou střelou k tyči mu nedal šanci. Konečný výsledek je tak 1:2 a Kozmice se pomalu ale jistě stávají favoritem na postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Malchárek (trenér): “Byl to hodně bojovný zápas a jsem spokojený s nasazením kluků. Navíc Kozmice jsou kvalitní “manšaft,” takže gól v poslední minutě sice mrzí, ale život jde dál.”




Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - F. Václavík [-] (54. L. Černý [-] ) , P. Bittner [-] (46. T. Voznica [-] ) , J. Manďák [-] , O. Sládek [-] , P. Redzina [-] , J. Vrabec [-] (80. V. Hlaušek [-] ) , L. Lasák [-] , P. Horvát [-] , P. Jakubec [-] (10. P. Lakva [-] ) , L. Machala [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - T. Kaluža [-] , M. Volný [-] (87. M. Vošvrda [-] ) , A. Felgenträger [-] (91. R. Krpelík [-] ) , O. Urbančik [-] , A. Babušík [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , Š. Kania [-] (80. K. Matysík [-] )

ŽK: 3. P. Jakubec , 35. L. Lasák , 53. F. Václavík , 58. P. Lakva , 63. M. Jendřejek - 23. M. Hartmann , 63. Š. Kania , 77. M. Remeš , 91. D. Mlýnek .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: Adamec Jiří - DUDA Radim, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Václav Pchalek
Tip experta: výhra hostů

“Bude to velmi vyrovnané utkání, ale Kozmice nakonec potvrdí svou kvalitu.

Tip: výhra hostů