2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavicím se povedl snový konec


Branky


2

Bohuslavice přivítaly doma mužstvo z Rychvaldu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům

Zápas neměl jednoznačného favorita, ale očekávalo se, že domácí využijí známého prostředí ve svůj prospěch. Začátek utkání tak ovšem nevypadal a Rychvald zatlačil Bohuslavice až k jejich pokutovému území. Domácí dělali pod nátlakem často až žákovské chyby a jen díky špatné koncovce soupeře nepadly branky hned v prvních momentech utkání.  Hosté nakonec ale na gól dlouho nečekali a už ve 14. minutě se povedlo Truhlíkovi rozvlnit síť domácí svatyně. Po špatně rozehraném autu se dostal míč až k výše zmíněnému hráči, ten nezaváhal ani na okamžik a brankáře prostřelil. Bohuslavice se přesto neprobraly a fotbal v jejich podání vypadal unaveně a bez jiskry. Hráči Rychvaldu tak celkem bez problému otáčeli hru a dál se dostávali do nebezpečných situací před bránu, kterým ale vždycky chyběla finální část. Nakonec se jejich snaha zúročila v 41.minutě, když se jim povedlo dát soupeřovi gól do kabin. Po chybě v obraně se k balónu dostal Truhlík a zajistil svému týmu vedení do 2:0. 

Dva góly za 5 minut 12 rozhodly zápas

Trenér Bohuslavic Juchelka měl o poločase důraznou promluvu ke svým svěřencům a jeho proslov se na hráčích projevil hned na začátku druhého poločasu, když se domácí chopili příležitosti a začali diktovat tempo hry. Sice to pořád nebyl výkon, na jaký jsme zvyklí z minulých zápasu, ale konečně se dal zápas považovat za vyrovnaný. Domácím se ale nedařilo dostat do koncovky, a tak byli nuceni hrát na 3 obránce, což bohužel nijak nepomohlo. Otevřená hra Bohuslavic naopak víc svědčila hostům. V posledních minutách byli domácí nuceni hrát vabank a vysunout i stopera Juchelku. Pravidlo risk je zisk platilo v utkání hned dvojnásobně. V 86. minutě se k míči dostal Robin Štefek a svou střelou, která se ještě stihla otřít o tělo z jednoho obránců, propálil gólmana hostů. Ten samý hráč se prosadil ještě o 2 minuty později, když se po centru Kubiše opřel do míče hlavou a smazal tak celkové manko svého týmu. Domácí si v euforii věřili ještě na výhru, ale následný hvizd rozhodčího jim všechny naděje sebral. Utkání tak skončilo nerozhodně a možná i neprávem se body dělily. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
David Juchelka (trenér): “Ze všech zápasů to byl zatím nejslabší výkon a hlavně s první půlkou nejsem vůbec spokojený. Na druhou stranu, jak se na nás v minulých zápasech obracelo štěstí zády, tak teď nám šlo naproti a tak se nám podařilo v posledních chvílích srovnat.”




Sestavy


SK Bohuslavice
A. Cigán [-] - J. Kozel [-] (77. J. Vitásek [-] ) , T. Štefek [-] (71. J. Kocián [-] ) , R. Štefek [-] , T. Trupl [-] , R. Štefek [-] , M. Juchelka [-] , M. Strýček [-] (71. P. Cigán [-] ) , M. Kubiš [-] , D. Kotzur [-] (46. V. Mička [-] ) , M. Benek [-]

TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , J. Bulva [-] (58. J. Jiričný [-] ) , M. Drnovský [-] , M. Nadhajský [-] (73. R. Černický [-] ) , K. Domiter [-] (70. T. Cmorják [-] ) , D. Kašpárek [-] , R. Truhlík [-] , D. Dzida [-] (87. J. Kaša [-] ) , D. Brevčinský [-]

ŽK: 74. R. Štefek , 83. T. Trupl - 32. R. Truhlík , 33. D. Kašpárek .
Hráči zápasu: R. Štefek .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - KOLEČKÁŘ Antonín, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Václav Pchalek
Tip experta: remíza

“Rychvald v minulém kole překvapil, když porazil Krásné Pole, nicméně Bohuslavice jsou kvalitní mužstvo, takže bych si vsadil na plichtu.”

Tip: výhra hostů