2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 14:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivý výsledek 2:2 v zápase Třebovice - Hať


Branky


2

Hať si jela pro body do Třebovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo vyrovnat do kabin

Zápas začal lépe pro hosty, kteří vletěli na Třebovice po hlavě a domácí, zaskočení takovým nátlakem, zalezli na vlastní polovinu. Prvních pár minut se nepodařilo vystřelit ani jednomu z týmu, a proto vypadalo utkání unaveně a dusné počasí fotbalovosti taky moc nepřispělo. Trochu komickou situaci měli diváci možnost vidět okolo 20 minuty, když se dva ofenzivní hráči hostů dostali do přečíslení, ale než aby, aby se pár nahrávkami dostali až před bránu domácích, tak se snažili oba vystřelit a místo míče trefili jeden druhého. 

Potom se do toho přece jenom obuly i Třebovice a začal to být fotbal nahoru a dolů. Herně na tom pořád ale byla lépe Hať a svou snahu poprvé zúročila v 39. minutě, když přes soupeřovu šestnáctku přeletěl nadýchaný centr a Lukáš Gittler, který zavíral hru na zadní tyči pak propálil brankáře hlavou. Hosté se ale z vedení dlouho neradovali a minut před koncem prvního poločasu srovnaly Třebovice po špatném výběhu brankáře Wozniaka, kterého využil Čonka a lobem jej přehodil. 

Za 45 minut hry tak padly dva góly a nebylo vůbec jasné, kdo ze zápasu odejde jako vítěz a kdo jako poražený.

Druhá půle přála domácím

Hráči Třebovic určitě nebyli spokojeni se svým dosavadním výkonem a po rozmluvě trenéra se jim podařilo chytit začátek druhého poločasu. Hosty jednoznačně přehrávaly, ale pořád to nebyla ta hra Třebovic, na kterou jsme z minulých zápasů zvyklý. Převahu na hřišti nakonec završili domácí v 66. minutě gólem o tyč, když si na přihrávku Stárka naběhl Horváth a s trochou štěstí rozvlnil podruhé za zápas sít hostů. Stejně jak tomu bylo v prvním poločase, tak i v druhém dokázal ale soupeř hned v zápětí srovnat. V 72. minutě si domácí obrana špatně pohlídala Strachotu, který si celkem bez problému  vytvořil v pokutovém území dostatek prostoru a míč poslal do domácí svatyně. 

Ke konci zápasu na hřišti vládly Třebovice a trestuhodně zahodil tutovou šanci v posledních minutách hráč s číslem 7 Pašník. Domácí útočník se ocitnul sám před prázdnou bránou, ale místo toho, aby zajistil svému týmu vítězství napálil míč do břevna. Víc už sobotní utkání nepřineslo, a tak se po dvou rozdílných poločasech musí oba celky smířit s jedním bodem. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec (trenér, hráč): “Dneska si asi ani jedno mužstvo nezasloužilo vyhrát, takže výsledek to je spravedlivý. Nevím, jestli to bylo dusným počasím, ale byl to takový utahaný fotbal, kterému chyběla jiskra.”

TJ Sokol Hať
Pavel Šula (trenér): “Po prvním poločase jsme mohli vést 3:0, ale zklamala nás koncovka. V druhé půli se zase chytli domácí a nakonec jsme rádi, že jsme neprohráli.”



Sestavy


SK Slavie Třebovice
L. Pasterňák [-] - R. Švec [-] (78. L. Tsiligkaridis [-] ) , P. Čonka [-] (60. N. Horváth [-] ) , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , V. Kožušník [-] (46. M. Stárek [-] ) , T. Pašnik [-] (85. J. Martínek [-] ) , J. Palus [-] , T. Herudek [-] , M. Klobušiak [-] , F. Balda [-]

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - D. Strachota [-] , V. Machalla [-] , M. Tesař [-] , T. Kalvar [-] , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] , J. Machalla [-] , L. Gittler [-] (78. L. Tyleček [-] ) , J. Kupka [-] (67. O. Chmelař [-] ) , L. Cigan [-]

Hráči zápasu: J. Palus - J. Machalla .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - JANTOŠ Pavol, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Václav Pchalek
Tip experta: výhra domácích

“O něco málo víc věřím domácím, kteří vyhráli dva zápasy v řadě a podařilo se jim navíc udržet nulu.”

Tip: výhra hostů