Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole zvládlo zápas s Klimkovicema


2

Krásné Pole se doma utkalo s Klimkovicema

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl jeden gól

Zápas měl jasného favorita. Domácí zatím patří mezi nejsilnější celky tabulky, naopak hosté jsou na podzim stále bez bodu. Začátek ale nijak zvlášť tento fakt nepotvrzoval. Klimkovice sice nebyly tak silné na míči, o to víc si ale potrpěli na každém souboji a sprintu, který musely absolvovat. Krásné Pole zase svou kvalitu ukazovalo rychlými kombinacemi na pár doteků a skvělým otáčením hry. První momenty zápasu žádné vyložené šance nepřinesly, protože jak domácí tak hostující útočníci neměli seřízené mířidla, a tak většina střel končila mimo brankovou konstrukci. Domácím se v 18. minutě nakonec přece jenom podařilo rozvlnit síť hostů, když se po brejku dostal k míči Ševčík a pohotovou reakcí jej dostal mezi tři tyče. Tohle však hosty ještě víc nabudilo, a jestli to měli hráči Krásného Pole předtím těžké, tak teď nedostali zadarmo ani metr hřiště. Klimkovicím bohužel nevycházela koncovka, a tak se šlo do kabin za stavu, který víc vyhovoval domácím.

Domácí potvrdili roli favorita

Druhý poločas začal zhurta, když se Klimkovicím podařilo už v 51. minutě smazat jednogólové manko. Nejprve teprve sedmnáctiletý Štvrtňa utekl po levé straně a svým prudkým centrem našel Baču, který se ocitnul sám před prázdnou bránou a nezaváhal. Hostům ale radost moc dlouho nevydržela, protože hned minutu na to se domácím z rozehrávky povedlo nakopnout balón na Stralczynského, který si ho zpracoval a propálil brankáře. Jak řekl po zápase trenér Klimkovic Pavlidis Leonidas tohle byl ten moment, kterým hosté nechtěně dostali Krásné Pole na koně. Od té doby diktovali tempo hry domácí a Klimkovice, sice pořád s vervou, ale jenom bránily. V 77. minutě jejich osud zpečetil Ševčík, když se uvolnil na hranici šestnáctky a obstřelil brankáře hostů. Výše zmíněnému hráči se nakonec podařilo završit hattrick výstavním gólem v 85. minutě. Ševčík napřáhnul z 20 metrů a jeho projektil mířený na vzdálenější tyč branku neminul. Krásné Pole tak zvládlo roli favorita a Klimkovice budou muset zkusit urvat nějaké body v dalším zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): “Byl to přesný opak toho, co bylo minulý týden v Rychvaldu, ale na to že mají Klimkovice nula bodů, tak na tom nejsou fotbalově a hlavně bojovností vůbec špatně.”

TJ Klimkovice
Pavlidis Leonidas (trenér): “Řeknu to takhle, první poločas byl celkem vyrovnaný a podle mě nás skolilo, když se nám povedlo vyrovnat a oni nám hned z rozehrávky dali gól na 2:1.”



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - J. Ševčík [-] , M. Stralczynski [-] (61. A. Chobot [-] ) , D. Oleš [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] (84. M. Adamovič [-] ) , J. Chrastina [-] (76. J. Stralczynski [-] ) , D. Řeháček [-] (89. P. Kotrla [-] ) , M. Holý [-] (26. P. Hampel [-] ) , P. Klimek [-] , L. Petřík [-]

TJ Klimkovice
V. Sikora [-] - J. Šablatura [-] , T. Neuwirth [-] , J. Krpec [-] , M. Bača [-] (58. D. Gelnar [-] ) , J. Bednář [-] , R. Štvrtňa [-] (82. A. Sopčák [-] ) , J. Sáblík [-] , K. Konečný [-] , M. Moravec [-] (75. J. Gelnar [-] ) , J. Drábek [-]

ŽK: 38. J. Sáblík , 83. J. Drábek .
Hráči zápasu: J. Ševčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUBEK Václav - ROBENEK Bohumil, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Václav Pchalek
Tip experta: výhra domácích

“Klimkovicím se na podzim zatím vůbec nedaří, zatímco Krásné Pole je jeden z nejlepších týmu, a proto si myslím, že body zůstanou doma.”

Tip: výhra domácích