Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice vstřelily 8 gólu a domácím nedaly šanci


Branky


37. P. Ožvolda - 16. N. Chotár , 27. P. Malík (p.) , 32. P. Malík , 54. L. Poštulka , 56. P. Vyletělek , 58. P. Vyletělek , 70. P. Malík , 79. P. Vyletělek (p.)
2

Svinov doma přivítal mužstvo z Darkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1:3 určil zbytek zápasu

Svinov patří na podzim mezi slabší celky soutěže, a proto do zápasu vstupovali hosté jako jasný favorit. Chuť Darkovic šla znát už od prvních minut, když po pár vypracovaných šancích míjely projektily bránu, nebo končily v rukou gólmana. První gól padnul v 16. minutě po krásné kombinaci hostů, kterou s přehledem dokončil Chotár. Chvíli na to navíc dostaly Darkovice nabídku v podobě pokutového kopu, a ta se neodmítá. K míči se postavil Malík, který si penaltu sám vybojoval a svou střelou k tyči nedal brankařovi šanci. Ten samý hráč přidal v 32. minutě další výstavní branku, když se po rychlé kombinaci dostal do zakončení a gólman byl opět bezmocný. Svinov hrozil spíše sporadicky, a vypadalo to, že hráči jsou už s prohrou smíření. Malou naději dal domácím v 37. minutě Ožvolda, který se dostal přes zatím bezchybnou obranu Darkovic a svou střelou mířil přesně k tyčce. Ani tento gól ale Svinov nenakopl a tak se jednalo o zápas na jednu branku, kterou pravidelně hráči hostů ohrožovali a domácí nenechali ani pořádně nadechnout. Nicméně první půle další gól nepřinesla, a proto šli do kabin dva týmy s úplně rozlišnou náladou a chutí do druhého poločasu.

Hosté pěti brankami dokonali zkázu domácích

Druhý poločas probíhal v podobné duchu jako ten první, hosté dobývali domácí svatyni a bez větších problému se jim to dařilo. V 54. minutě tak přidali čtvrtou a možná nejhezčí branku zápasu, za kterou by se nestyděla ani Barcelona. Po kombinaci na jeden dotek mezi pěti hráči se ofenzivní řadě Darkovic nakonec podařilo zamotat domácí obranu tak, že poslední hráč u míče Lukáš Poštulka už měl jednoduchou práci a doklepával do prázdné kasy. Dál to byla pořád stejná písnička. Možná dokonce působili hosté na hřišti ještě nebezpečněji než předtím a s každým gólem rostla jejich chuť do hry. Nutno dodat, že většina z nich byla jako přes kopírák. Darkovice získaly po chybě domácích balón a po pár přihrávkách se ocitnul před gólmanem sám jeden z jejich útočníků. Po takových situacích padly i dvě za sebou rychle jdoucí branky. V 56. A 58. minutě se trefil Pavel Vyletělek. Výše zmíněný střední záložník byl jeden z hlavních důvodů kvalitní hry hostů a společně s Malíkem proháněl domácí obranu. Oba borci nakonec odcházeli z utkání s hattrickem, když se nejprve opět po kombinaci prosadil v 70. minutě Malík a v 79. si poslední gól zápasu v podobě pokutového kopu připsal i Vyletělek. Výsledek 1:8 tak mluví za vše a Svinov je tak po čtyřech zápasech stále bez bodu.



Ohlasy k zápasu



FK Darkovice
Martin Křikala (trenér): “Člověk asi nemůže být nespokojený, když dá venku 8 gólů. Nevím, čím to bylo, jestli byl soupeř opravdu tak slabý...ale pravdou je, že jsme hráli dobře a proměnili, co se dalo.”



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
D. Klas [-] - D. Vaněk [-] , J. Tomek [-] , J. Lichovník [-] (65. O. Bobčiak [-] ) , T. Vykoukal [-] (73. T. Kalousek [-] ) , P. Ožvolda [-] , J. Horváth [-] , M. Waszut [-] , K. Konvička [-] , D. Ožvolda [-] , . García [-] (46. F. Dubnický [-] )

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] , T. Večerek [-] (37. J. Vyletělek [-] ) , L. Poštulka [-] , P. Malík [-] (75. R. Plaček [-] ) , P. Vyletělek [-] , A. Pieknik [-] , J. Voldán [-] (58. P. Vyletělek [-] ) , M. Burý [-] , J. Balavajder [-]

ŽK: 81. P. Ožvolda , 85. J. Horváth .
Hráči zápasu: P. Malík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - REVAJ Jakub, SZKUTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Václav Pchalek
Tip experta: výhra hostů

“Darkovice si budou chtít spravit chuť po prohře s Třebovicema a ze Svinova určitě neodejdou s prázdnou.”

Tip: výhra domácích