Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šilheřovice přestřílely Chuchelnou


Branky


3

Mužstvo z Chuchelné přivítalo doma Šilheřovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli první poločas lépe

Fotbal to byl už od začátku koukatelný. Hrály proti sobě dva vyrovnané týmy a ani jeden se o body nechtěl dělit. Ze hry, aspoň opticky, měly něco víc Šilheřovice, ale šance se objevovaly na obou stranách. První branku zápasu vstřelil v 18. minutě útočník hostů Voznica, který využil rychlého brejku a balón poslal přímo do klece. Domácím to na zápalu do hry o nic neubralo, a proto se jim podařilo zatlačit soupeře na jeho polovinu. Bohužel i díky tomu, se hosté po zisku míče dostali opět do rychlého protiútoku a výše zmíněný Voznica v 25. minutě přidal další gól. Chuchelná pak působila chvilku zaskočeně a trenér Bedrunka si takový start určitě nepředstavoval. Hra se za pár minut zase urovnala a diváci měli možnost vidět krásný fotbal plný povedených kombinací a kliček v situacích jeden na jednoho. Nicméně první půle už žádnou další branku nepřivedla, a tak odcházeli do kabin spokojenější hráči hostů. 

Csaplárova past sklapla na prázdno, ale 4 góly za 5 minut, to se jen tak nevidí

Asi jen málo který fanoušek si může přát dramatičtější vstup do druhého poločasu, než jaký byl k vidění v tomto utkání. První do toho šlápli domácí, když už ve 52. minutě napřáhl Gargoš ze vzádlenosti 25 metrů, a i s pomocí do očí bijícího slunce, propálil brankáře. Škoda je, že nemáme možnost vidět tento gól na videu, protože dle popisu šlo o pěkného “Angličana.” Smazat manko se Chuchelné povedlo 3 minuty na to, když po dlouhém centru Hoňka prodlužoval Gargoš na úplně volného Hradila, který s přehledm uklidil placírou míč do brány. Radost z vyrovnání netrvala ale ani minutu a hned po rozehrávce se k balónu dostal Manďák a svou dalekonosnou střelou zaskočil gólmana, který nešťastně podklouzl a vrátil tak hostům vedení. Minutu na to navíc oslavovaly Šilheřovice znovu a tentokrát naposled. Po zisku míče opět zúročily skvělý brejk, a když se do koncovky dostal Černý, tak přesně věděl, co má dělat. Skóre se tak během pouhých pěti minut změnilo z 0:2 na 2:4, a ten kdo si odskočil na záchod nebo pro pivo toho rychle litoval. Po zbytek zápasu byli o něco lepší domácí a hosté se už jenom za každou cenu snažili udržet výsledek. V 83. minutě se ale podařilo Chuchelné zápas ještě zdramatizovat a stáhnout manko na rozdíl jednoho gólu. Po krásné kombinaci prošel jako nůž máslem Lokaj, který nahrávkou pod sebe našel Hradila, a ten už jenom uklízel do brány. Hostům se ale nakonec přece jenom podařilo zabránit vyrovnávacímu gólu, a tak si Šilheřovice odvezly z Chuchelné 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): “V kabině jsme si o přestávce něco řekli a vyšel nám start do druhého poločasu. Pak ani nevím, co se stalo ale za 2 minuty potom co jsme srovnali to bylo zase 4:2. Ovšem klukům za bojovnost ke konci nemůžu vytknout nic.”

TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Malchárek (trenér): “I když jsme vedli po poločase 2:0, tak jsme si nechali dát ze startu hned dva blbé góly a po přestávce nevypadala naše hra vůbec dobře. Nakonec jsem ale rád, že to dopadlo, jak to dopadlo.”



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - F. Kocián [-] , P. Depta [-] (78. M. Depta [-] ) , L. Konečný [-] (73. D. Lokaj [-] ) , P. Šrámek [-] , D. Stefek [-] - P. Rybenský [-] , T. Těžký [-] (86. R. Zahradník [-] ) , D. Honěk [-] , J. Gargoš [-] - J. Hradil [-]

TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - L. Černý [-] (89. A. Šindler [-] ) , V. Hlaušek [-] , F. Václavík [-] , P. Redzina [-] , J. Manďák [-] , J. Vrabec [-] , O. Sládek [-] (42. P. Lakva [-] ) , T. Voznica [-] (83. M. Tesař [-] ) , P. Horvát [-] , L. Machala [-]

ŽK: 27. J. Gargoš , 63. D. Honěk , 86. P. Rybenský - 28. P. Horvát , 86. V. Hlaušek .
Místo: Chuchelná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAI Martin - KOVAŘIK Ondřej, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: remíza

"Tady upřímně moc nevím, Šilheřovice mají sice víc bodů, ale hráli proti jednodušším soupeřům.
Možná přece jenom víc věřím hostům, ale vsadil bych si na remízu."

Tip: výhra hostů