Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj Rychvald zaskočil Krásné Pole


3

Krásné Pole přijelo zabojovat o body do Rychvaldu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly za 30 minut hosty zlomily

Bylo to utkání, do kterého nastupovali hosté jako mírný favorit a možnost, že právě s touhle myšlenkou vstupovali na hřiště, nakonec zápas rozhodla. Krásné Pole působilo hned ze začátku až příliš profesorsky, což se mu už ve 4. minutě vymstilo, když se po standardní situaci vyhoupl do vzduchu domácí Drnovský a hlavou mířil přesně k tyči. Skóre se pak v 9. minutě měnilo ještě jednou. Domácí opět zúročili standardní situaci a po nadýchaném centru dopadl míč na kopačku Nadhajského, který svou šanci nezahodil a podruhé tak rozvlnil síť Krásného Pole. Rychvald tak v prvním poločase jasně dominoval a hosty do hry moc nepouštěl. Naopak domácí si i po dvou brankách dále vytvářeli příležitosti a sebevědomě si hlídali průběh zápasu. Další pojistkou byl gól v 28. minutě, když Rychvlad hned po zisku otočil hru na jednoho z obránců, jenž dotáhnul míč až k pokutovému území, kde jej naservíroval Dzidovi, který si s prudkým passem poradil a z první se trefil přesně. První půle žádnou další branku nenabídla, ale hosté stále působili zaskočeně a na hřišti asi nebyl nikdo, kdo by byl s dosavadním výkonem Krásného Pole spokojen. Do kabin tak odcházely oba týmy úplně jinak naladěné.

Hosté do toho šlápli

Trenér hostů měl svým svěřencům určitě co říct a pravdou je, že do druhé poloviny zápasu vstoupilo Krásné Pole mnohem lépe. Domácí se sice snažily pokračovat tak, jak skončili, ale přestalo se jim dařit ofenzivně, a tak byli nucení spíše bránit na vlastní polovině. Brankář Rychvladu Vojtěch Kunz se zezačátku určitě nenudil a byl to právě on, kdo často až na poslední chvíli hasil vyhrocené situace. Přece jenom se ale hostům nakonec míč přes domácího gólmana dostat povedlo. V 75. minutě se po učebnicovém brejku prosadil Ševčik. Naděje na obrat, jim ale 3 minuty na to vzal poslední brankou zápasu Brevčinský, když se do centru položil hlavou a hostujícího brankáře propálil. Konečný výsledek 4:1 tak i odpovídal tomu, co oba týmy předvedli a všechny body zůstávají doma.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Do zápasu jsme vstoupili profesorsky a mohlo to dopadnout ještě hůř než výsledkem 4:1. Za co bych ale chtěl kluky pochválit je výkon v druhém poločase a to, že to nezabalili a snažili se s výsledkem pořád něco udělat."



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , J. Bulva [-] (72. J. Jiričný [-] ) , M. Drnovský [-] , M. Nadhajský [-] (75. M. Kvasňák [-] ) , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] (85. J. Stokláska [-] ) , R. Truhlík [-] (78. K. Domiter [-] ) , D. Dzida [-] , D. Brevčinský [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - P. Klimek [-] , J. Ševčík [-] , D. Oleš [-] , L. Petřík [-] , R. Křižák [-] (70. P. Hampel [-] ) , A. Chobot [-] (79. J. Stralczynski [-] ) , J. Chrastina [-] , M. Zábranský [-] , D. Řeháček [-] , D. Mašlanka [-]

ŽK: 65. D. Mikšaník - 32. P. Klimek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HRŇA Petr - BROSKEVIČ Michal, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra hostů

"Favoritem budou určitě hosté, kteří zatím v obou zápasech ukázali svou kvalitu."

Tip: výhra hostů