1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín sehrál s Křimicemi vyrovnaný zápas, body berou Křimice


Branky


0

Vyrovnaný zápas sehrál Mochtín v rámci devátého kola s Křimicemi, kdy o bodovém přídělu rozhodoval v podstatě až závěr druhé půle.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se obešla bez branek

Do první půle vstoupili aktivněji hosté z Křimic, kteří převážně hráli na polovině domácího celku, nicméně z tlaku, který vyvinuli, nic nevytěžili. Následně převzal iniciativu na hřišti domácí celek, který si vytvořil několik šancí, jednu tutovou, ale ani domácí neměli v koncovce štěstí, a tak se o půli ze hřiště odcházelo za bezbrankového stavu.

Druhá půle přinesla tři góly během deseti minut

Tři góly během deseti minut přinesla druhá půle. Nejprve otevřel skóre v sedmasedmdesáté minutě křimický Augustin Adam. O tři minuty později na něj navázal týmový kolega Josef Kovačič. Kovačičovo zakončení domácí hráče ani fanoušky nepotěšilo, neboť byli toho názoru, že byl hráč v ofsajdu. Nicméně gól byl uznán a o dvě minuty později si domácí celek po zásluze Jiřího Dolejše vybojoval snížení hlavou. Domácí pak do konce půle vyvinuli tlak a usilovali o vyrovnání, to se jim ovšem nepodařilo, neboť hosté si bodový příděl už pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "Soupeř byl prvních patnáct minut lepší než my, především na míči byl lepší, ne nějak v šancích. V první půli jsme měli tutovku, hráč šel sám na bránu a nedali jsme. Poločas byl vyrovnaný, my jsme měli víc šancí, oni měli více ze hry. V druhé půli byla hra pořád vyrovnaná, pořád to bylo o nějakých chybách, šancích na obou stranách. My pak dostali po naší chybě gól na 1:0. Pak jsme dostali podle mínění hráčů i tady diváků gól z ofsajdu na 2:0, pak jsme snižovali na 2:1, byl tam trochu nějaký tlak vyrovnat, ale soupeř si to ohlídal."

FC Křimice
Petr Dobrý: "Dvacet minut jsme byli lepší, hráli jsme u nich na půlce, ale bohužel jsme z toho tlaku nevytěžili nic. Pak převzali iniciativu hosté a do poločasu byli lepší. Tvořili si šance, které nedali. Druhá půle byla bojovná z obou stran, šance byly na obou stranách, my jsme měli větší štěstí, že jsme dali dva góly a oni jednoho. Myslím si, že remíza by tomu slušela víc."



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - P. Staněk [-] , J. Žiak [-] , J. Cihlář [-] , T. Dolejš [-] - Z. Smolík [-] , J. Štastný [-] (68. P. Zahálka [-] ) , J. Flodr [-] (44. P. Cihlář [-] ) , Z. Toman [-] - J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] -

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - F. Šváb [-] , T. Čechura [-] , A. Adam [-] , V. Kuneš [-] (74. J. Šváb [-] ) , A. Paum [-] , J. Zapoměl [-] , J. Vonášek [-] , J. Volena [-] , J. Kovačič [-] , M. Klement [-]

ŽK: 51. P. Staněk , 60. J. Dolejš - 63. J. Zapoměl , 69. A. Paum , 90. A. Adam .
Hráči zápasu: J. Dolejš .
Místo: Mochtín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valenta Martin - PLZÁK Martin, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.