4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice si po smolné sérii spravily svoji fotbalovou chuť doma s Mochtínem +FOTO


Branky


45. F. Volín , 53. P. Koča , 82. J. Lavička , 90. M. Řenč - 11. D. Kotlan
0

Po řadě nezdarů se Kralovice na domácí půdě předvedly s Mochtínem v plné parádě a domácí diváky potěšily vítězným skóre 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes územní převahu se na vyrovnání Kralovice nadřely

Kralovice se ujaly začátku utkání a hned v úvodních minutách měly dvě nadějné šance. Skóre ale otevřel soupeř z Mochtína, který se v jedenácté minutě po zásluze Daniela Kotlana z ojedinělého rohu ujal vedení. Pořádný šok pro doposud aktivnější domácí. Kralovice se snažily stav utkání srovnat, ale veškeré centry končily v rukavicích gólmana Kodeše a ostatním šancím chybělo přesnější zakončení. Mochtín měl ještě jednu šanci, opět z rohového kopu, ale hostující kapitán Dolejš v tísni netrefil. Domácí se za přetrvávající uzemní převahy tlačili do nadějných příležitostí, jednu z velkých šanci měl v pětatřicáté minutě kralovický Volín, ale branku z velkého vápna přestřelil. Za několik sekund se dostal do šance znovu, ale opět z toho srovnání skóre nebylo. V osmatřicáté minutě Kralovice vystupňovaly tlak a kralovický kapitán Volín byl opět v nadějné šanci, ale ani z té nic nebylo. Ve 41. minutě se kralovicky Lavička hezkou individuální akcí proháčkoval až do velkého vápna, ale opět byla branka kralovickém útoku malá. Domácímu celku se podařilo srovnat až v pětačtyřicáté minutě, kdy Filip Volín z centru z levé strany zamířil přesně hlavou do sítě. O poločasu se tak odcházelo do šaten za vyrovnaného stavu 1:1, se kterým mohli být více spokojeni hosté.

Druhá půle v režii domácích

Do druhé půle Kralovice opět vstoupily s řadou šancí na kopačkách. V osmačtyřicáté minutě z jasné šance minul Mareš. Snaha Kralovic zvýšit skóre a odskočit soupeři byla zužitkována až ve třiapadesáté minutě, když z po střele Lavičky z dorážky proměnil Pavel Koča. V šedesáté minutě se Mochtín po dlouhé době dostal k ohrožení kralovické branky, ale zajímavou šanci po rohovím kopu uhasil Jiří Koudele. Z následného protiútoku vstřelily Kralovice gól, ve dvaaosmdesáté minutě důrazný Mareš vybojoval u vlastního vápna míč, prostrčil ho na rychlého Lavičku a ten zvládl souboj proti gólmanovi na jedničku, 3:1. Gólovou jízdu Kralovic pak zakončil v devadesáté minutě Martin Řenč, který upravil na konečný stav 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Václav Ježek: "Mochtín byl jedním ze slabších týmů, který jsme zatím na našem stadionu přivítali. Od začátku jsem nám věřil, a tak to i dopadlo. Zápas mohl skončit velkým debaklem, ale máme stále problém s koncovkou. Snad se to příště zlomí."

TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "Hráli jsme v hodně oslabené sestavě, chybělo nám šest hráčů ze základní sestavy, takže hráli někteří hráči béčka a dorostenci. Dali jsme docela brzy první gól hlavou, soupeř nám v poslední minutě vyrovnal na 1:1 a ve druhé půli měl soupeř převahu a dostávali jsme další góly."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - M. Řenč [-] , J. Lavička [-] (88. M. Kůsa [-] ) , D. Hyneš [-] , T. Běhounek [-] , J. Vlk [-] , P. Koča [-] (76. J. Purkar [-] ) , J. Koudele [-] , J. Mareš [-] , F. Volín [-] , P. Bulín [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - P. Zahálka [-] , J. Cihlář [-] (76. J. Křivánek [-] ) , J. Žiak [-] , T. Dolejš [-] - Z. Toman [-] , Z. Smolík [-] - J. Dolejš [-] , Z. Plánička [-] , J. Pretzelmayer [-] - D. Kotlan [-] (64. T. Velek [-] )

ŽK: 26. P. Bulín - 29. J. Dolejš , 53. J. Žiak , 72. T. Dolejš .
Hráči zápasu: J. Lavička - J. Dolejš .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Duda Václav - KOHOUT Miroslav, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.