3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec porazil Brušperk zásluhou střídajících hráčů


Branky


65. M. Seidler , 74. T. Socha , 80. T. Socha - 71. M. Váňa
13

V desátém kole hostil Bílovec celek z Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Bílovcem a Brušperkem. Domácí byli pasování do role favorita. Hosté sice mají svou kvalitu, ale do Bílovce přijeli s jasným cílem – eliminovat útočnou sílu soupeře a nepřizpůsobit se jeho hře. To Brušperku vycházelo první poločas na výbornou. Svého soupeře takřka nepustili hosté do svého vápna a v hlubokém bloku doháněli Bílovec k šílenství. První poločas tak byl bezgólový.

Střídající hráči rozhodli

Druhá půle již byla o něčem jiném. Domácí trochu pozměnili taktiku a hostům začali docházet síly. Vše to vyvrcholilo v 65. minutě. Při rychlém přechodu do útoku vyslal Marek Socha do úniku Raszyka, jenž se s míčem dostal až do vápna, kde patičkou poslal míč pod sebe na Seidlera, čímž vyšachoval jak obranu, tak brankáře, a Seidler střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu – 1:0. Dlouho ale vedení domácím nevydrželo. V 71. minutě ztratili míč na soupeřově polovině a hosté podnikli rychlý kontr, na jehož konci byl Váňa a ránou pod břevno nedal Jaškovi šanci – 1:1. Domácí to však nijak nepoznamenalo a o tři minuty později si vzali vedení zpět. V 74. minutě předvedl Tomáš Socha nádhernou individuální akci, kdy obdržel míč u levé postranní čáry. Svou rychlostí se prosmýkl mezi obránci soupeře, míč si navedl až do vápna a prudkou střelou do protipohybu brankáře rozvlnil síť – 2:1. V 80. minutě se uvolnil v pravé rohu hřiště Střelec a vyslal přízemní centr na přední tyč, kde si sběhl Limanovský a lišácky míč patou prodloužil za sebe, kde se nacházel úplně osamocený Tomáš Socha a touto šancí nepohrdl – 3:1.

 

Bílovec si tak připsal další vítězství a drží se na první příčce. Brušperku nevyšel druhý zápas v řadě.



Sestavy


FC Bílovec
R. Jaška [-] - M. Mikuš [-] , M. Raszyk [-] , M. Socha [-] , O. Cverna [-] (66. J. Tomášek [-] ) , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] (81. V. Mozol [-] ) , M. Limanovský [-] , D. Dybal [-] , A. Dluhoš [-] (59. T. Socha [-] ) , M. Telnar [-] (59. M. Seidler [-] )

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - V. Sýkora [-] (68. D. Vrána [-] ) , M. Váňa [-] , E. Nitka [-] , R. Polášek [-] , D. Krejčok [-] , P. Zajac [-] (84. D. Klimša [-] ) , R. Kublák [-] , M. Aniol [-] , J. Blahut [-] (81. V. Šimon [-] ) , J. Malúš [-]

ŽK: 58. O. Cverna , 64. Z. Dresler , 81. V. Mozol - 36. D. Krejčok , 40. V. Sýkora , 48. M. Váňa , 79. R. Kublák .
Hráči zápasu: T. Socha , M. Seidler .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 23:26
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:50
Jan Chryczyk

Expert: Václav Pchálek
Tip experta: výhra domácích

"Bílovec v souboji s Brušperkem nezaváhá."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích