L. Uhlíř 54. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov rozhodl o výhře nad Petřvaldem v závěru


Branky


12

V desátem kole hostil Petřvald celek z Krnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu otevřel skóre Sklenařík

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Petřvaldem a Krnovem. Již ve 2. minutě se ujali hosté vedení. Bartoníček poslal centr z rohového kopu na malé vápno, kde se odrazil ke Sklenaříkovi, který jej napálil pod břevno – 0:1. Ve 24. minutě zahrával standardní situaci Bartoníček, když míč nacentroval do vápna na hlavu Havlíčka, který jej poslal hlavou na zadní tyč, kde však Kozelský vytáhl skvělý zákrok a vyrazil míč na roh. Ve 34. minutě si navedl míč na levou nohu Uhlíř poslal jej k levé tyči, kde však operoval Řeháček a s klidem ho chytil. Ve 42. minutě to vyzkoušel zpoza vápna pravačkou Ciesarík, ale jeho střelu k levé tyčce opět vykryl Řeháček.

 

Domácí vyrovnali z penalty, Krnov rozhodl v závěru

V 54. minutě nakopli domácí míč do vápna, kde Machalický v souboji zfauloval Palatického a sudí ukázal na penaltový puntík. K zahrávaní se postavil Uhlíř, brankáře poslal na druhou stranu a míč umístil k pravé tyči – 1:1. V 57. minutě to zkusil z velké dálky a z voleje Sklenařík, ale střela mu moc nesedla a Kozelský ji chytil do koše. V 63. minutě se dostal míč k Hrubému na rohu malého vápna. Ten na nic nečekal a z první levačkou zamířil, bohužel pro hosty, jen do boční sítě. V 66. minutě si zasekl Burian míč na velkém vápně na pravačku a jeho střela mířila jen kousek nad břevno. V 82. minutě zahrávali hosté rohový kop. Na centr na přední tyč si zběhl Sklenařík a hlavou jej koníkem poslal na protější tyč, kde se Kozelský natahoval již marně – 1:2. V závěru již domácí vyrovnat nedokázali.

 

Petřvald tak podruhé v řadě prohrál. Krnov natáhl vítěznou sérii na šest zápasů.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
L. Kozelský [-] - J. Musil [-] , E. Talián [-] , D. Augustýnek [-] , M. Danyi [-] , J. Huvar [-] , L. Uhlíř [-] , J. Macíček [-] (83. D. Novák [-] ) , M. Palatický [-] , J. Ciesarík [-] , M. Hýl [-]

FK Krnov
J. Řeháček [-] - T. Matějíček [-] , M. Machalický [-] , N. Tümmler [-] , M. Burian [-] - O. Bartoníček [-] , M. Sabo [-] (85. L. Zavadil [-] ) , M. Ostrák [-] (77. N. Carbol [-] ) - A. Teichmann [-] (6. J. Hrubý [-] ) , M. Havlíček [-] , M. Sklenařík [-]

ŽK: 12. D. Augustýnek , 62. E. Talián , 79. M. Palatický - 86. J. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Sklenařík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:50
Jan Chryczyk

Expert: Václav Pchálek
Tip experta: výhra hostů

"Krnov hraje s velkým klidem, vidím to na jejich další tři body."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza