Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maléřova show rozhodla o výhře Fulneku nad Kobeřicemi


Branky


11

V desátém kole hostil Fulnek celek z Kobeřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Máleř zkompletoval hattrick

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Fulnekem a Kobeřicemi. Již od úvodního hvizdu to byla pro Kobeřice noční můra. Už v 1. minutě hosté špatně rozehráli, míče se zmocnil Ďurica, míč poslal do lajny na Pavla Zagola, který se vymotal ze spárů dotírajícího obránce a nacentroval do vápna, kde si na centr naskočil Maléř a vymetl pravou šibenici – 1:0. Ve 12. minutě se Maléř prosadil podruhé. To se tentokrát nedohodl gólman Štencel s Kollkem a nabídnutou šanci kanonýr Fulneku využil – 0:2. Hosté mohli snížit hned vzápětí, ale v obrovské příležitosti Kubný selhal. A tak přišli na řadu opět domácí. Ve 21. minutě přesprintoval Pavel Zagol v souboji obránce a předložil Maléřovi míč jako na zlatém podnose, a tak fulnecký snajpr zkompletoval hattrick – 0:3. V dalších šancích se objevil Šimeček, ale nejprve hlavičkou branku netrefil a následně zazdil sólový průnik.

Hosté snížili na rozdíl jediné branky, Maléř přidal čtvrtý gól v utkání

V druhé půli se karty obrátili a jasně lepším týmem byli hosté. Ti na svého soupeře vletěli a v 48. minutě snížili. Po akci Stříbného už tentokrát Šimeček nezaváhal – 3:1. Následně mohl snížit Tomášek, ale nedal. V 54. minutě se po trase Král, Robin Wirth a Tomášek dostal míč ke Kubnému, který snížil na rozdíl jediné branky – 3:2. Fulnek se oklepal a mohl si vzít dvoubrankové vedení zpět, avšak Rybařík nebyl úspěšný. V 70. minutě to tak musel vzít na sebe opět Maléř a svým čtvrtým gólem v zápase uzavřel účet tohoto zápasu – 4:2. Následně ještě zahrával Kubný přímý kop, ale míč napálil jen do břevna.

 

Fulnek tak natáhl domácí neporazitelnost na šest zápasů. Kobeřice podruhé v řadě vyšly naprázdno.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - J. Stratil [-] , L. Večeřa [-] , J. Špitalík [-] , L. Černín [-] , P. Zagol [-] (46. D. Rybařík [-] ) - L. Vašina [-] (81. P. Jurča [-] ) , J. Černín [-] , L. Stratil [-] - P. Ďurica [-] (76. D. Chovanec [-] ) , L. Maléř [-] (71. V. Juřík [-] ) -

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - A. Šimeček [-] , V. Tomášek [-] (65. F. Rother [-] ) , O. Večerek [-] , M. Stříbný [-] (70. M. Schlischka [-] ) , P. Ševior [-] (58. P. Stuchlík [-] ) , A. Kubný [-] , J. Král [-] , F. Kollek [-] , J. Buchta [-] , R. Wirth [-]

ŽK: 35. J. Černín , 49. L. Černín - 5. A. Šimeček , 81. F. Kollek .
Hráči zápasu: L. Maléř .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:50
Jan Chryczyk

Expert: Václav Pchálek
Tip experta: výhra domácích

"Fulneku to doma jde, Kobeřice dokáže porazit."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích