Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná si rozdělila body s Petrovicemi


Branky


11

V desátém kole hostila Čeladná celek z Petrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení, domácí těsně před poločasem vyrovnali

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Čeladnou a Petrovicemi. Domácí se nachází na samém chvostu tabulky a potřebují body jako sůl. Petrovicím se také nedaří podle představ, ale mají na pažbě pár slušných zářezů. Od úvodních minut to tak byly právě ony, které diktovaly tempo hry. Hosté ale dopláceli na špatnou koncovku. Přesto se ujali vedení. Ve 27. minutě přišla ztráta domácích na půli hřiště. Ristovský dal míč do lajny na Hanuska, který si ještě vyměnil rychle míč se spoluhráčem a namířil si to do vápna, kde nasadil Fikáčkovi housle, dále se vyhnul i dalším obráncům a svou prudkou střelou po zemi prostřelil Šráčka – 0:1. Hosté poté mírně polevili a trest přišel v závěru poločasu. Ve 44. minutě vyslal Benc ze středu přihrávku do pravé kraje na Valigůru, který si jej navedl až k hranici šestnáctky, kde si míč krásně zasekl dovnitř vápna před bránícím Urbanem a levačkou obstřelil Chmiela – 1:1.

Domácí vývoj sice otočili, Petrovice však dokázaly vyrovnat

Ve druhé půli to bylo ještě více vyrovnané. Přesto bylo k vidění spousty nedotažených akcí. Góly přišly až v závěrečné čtvrthodince. A Čeladná tím dokázal otočit vývoj utkání na svou stranu. V 77. minutě si našel míč na přední tyči Valigůra a jemnou tečí hlavou, která těsně před gólmanem zapříčinila změnu trajektorie, poslal domácí do vedení – 2:1. Čeladná se však dlouho neradovala. Celkově jen pět minut. V 83. minutě vrhli hosté všechny síly do útoku. Přišel nákop na hranici šestnáctky, kde se Kociánovi vůbec nepovedl odkop a poslal ho jen vysoko do vzduchu. Urban přetlačil v souboji Šimáka a následně míč přiklepl ve vápně Adámkovi, který tvrdou ránou orazítkoval břevno a schoval svou hlavu v dlaních. Přesto ale akce dále pokračovala, míč se od břevna ideálně odrazil na volej Ristovskému, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:2. Do konce zápasu již branka nepřišla.

 

Čeladná si připsala první remízu a stále je poslední. Petrovice také poprvé remizovaly.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Šráček [-] - M. Valigůra [-] , M. Šimák [-] , R. Fikáček [-] (31. P. Honěk [-] ) , J. Kocián [-] - R. Bystrý [-] , M. Dušík [-] , M. Váňa [-] , T. Ivánek [-] - F. Benc [-] (88. F. Adamčík [-] ) , O. Chýlek [-] (73. M. Mlčoch [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
F. Chmiel [-] - M. Ristovský [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , M. Vlachovič [-] (76. J. Adámek [-] ) , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , D. Hanusek [-] , M. Reichl [-] , D. Gill [-] , P. Zielonka [-]

ŽK: 42. T. Ivánek , 55. M. Dušík , 63. M. Valigůra - 66. L. Alman , 76. M. Vlachovič , 90. J. Adámek .
Hráči zápasu: M. Valigůra - M. Ristovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:50
Jan Chryczyk

Expert: Václav Pchálek
Tip experta: výhra hostů

"Petrovice si s Čeladnou s klidem poradí."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů