Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov přejel Fulnek a dostal se na první místo


15

V sedmém kole hostil Krnov celek z Fulneku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov se ujal tříbrankového vedení

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Krnovem a Fulnekem. Již ve 2. minutě prostrčil Sklenařík míč doprava na Hrubého, který mu jej vrátil a prvně jmenovaný prostřelil Rozsypala mezi nohy – 1:0. V 8. minutě nacentroval do vápna z pravé strany Teichmann. Míč si našel Sklenařík, ale jeho hlavička zamířila těsně vedle pravé tyče. V 10. minutě se dostal k hlavičce na zadní tyči po rohovém kopu Maléř, ale namířili ji přímo do brankáře Řeháčka, který se předvedl skvělým zákrokem na čáře. Ve 12. minutě nacentroval z levé strany na malé vápno Burian. Do vzduchu se nejvýše vyšrouboval Sklenařík a tvrdou hlavičkou pod břevno nedal Rozsypalovi šanci – 2:0. Ve 35. minutě zahrával Ostrák přímý kop z třiceti metrů. Levačkou ho poslal přes zeď nechytatelně k pravé tyči – 3:0. Více se toho v první půli nestalo.

Ve druhé půli zvládly oba celky vsítit dvě branky

Ve 48. minutě předběhl všechny obránce Maléř, míč si před brankářem ještě píchl dopředu, čímž ho překonal, a už ho jen zasunul do prázdné branky – 3:1. V 56. minutě nedokázali hosté dostat míč do bezpečí, a tak se ho zmocnil Bartoníček, který vystřelil zpoza vápna do pravé části branky a překonal Rozsypala – 4:1. Hned vzápětí, tedy v 57. minutě si naskočil na centr z rohového kopu střídající Šesták a hlavou jej poslal do sítě – 4:2. V 81. minutě to zkusil z přímého kopu z dvaceti metrů Martin Zagol, ale jeho pokus zamířil jen do rukavic pohotového Řeháčka. V 82. minutě se dostal k hlavičce na zadní tyči po centru z pravé strany Maléř, avšak jeho dobrá hlavička na vzdálenější tyč skončila těsně vedle. V 85. minutě nacentroval z pravé strany Zavadil na zadní tyč, kde vyskočil nejvýše Sklenařík a prudkou hlavičkou zkompletoval hattrick – 2:5.

 

Krnov tak zůstává dále neporažen. Fulnek odjíždí s prázdnou.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - T. Matějíček [-] , M. Machalický [-] , M. Burian [-] , M. Havlíček [-] - M. Sabo [-] (84. J. Šimčík [-] ) , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] , A. Teichmann [-] (66. L. Zavadil [-] ) - M. Sklenařík [-] , J. Hrubý [-] (82. N. Carbol [-] )

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - L. Černín [-] , J. Stratil [-] (82. R. Durec [-] ) , P. Zagol [-] , M. Zagol [-] , M. Kovář [-] , L. Večeřa [-] - L. Vašina [-] (46. J. Šesták [-] ) , D. Rybařík [-] - P. Ďurica [-] (46. V. Juřík [-] ) , L. Maléř [-]

ŽK: 76. M. Machalický - 22. P. Ďurica , 86. J. Šesták .
Hráči zápasu: M. Sklenařík .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: KRET Martin - TABÁŠEK Kamil, KIELAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: remíza

"Krnov doma ještě neinkasoval, ale proti Fulneku to bude mít těžké a budou rádi za bod."

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích