2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Kobeřicemi a Oldřišovem vítěze nenašlo


Branky


14

V sedmém kole hostily Kobeřice celek z Oldřišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj zápasu

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Kobeřicemi a Oldřišovem. Již ve 2. minutě se dostal až před gólmana Stříbný, ale levačkou ho pouze jen nastřelil a míč se dokutálel na roh. V 8. minutě nacentroval z pravé strany z hlouby pole Fusek na hlavu Bořuckého, ale jeho skončil nad brankou. Ve 23. minutě zfauloval Robin Wirth ve vápně pronikajícího Kubaláka a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K zahrávání pokutového kopu se postavil Dřizgevič a míč poslal tvrdou ranou přesně k levé tyči, kde se marně natahoval Štencel – 0:1. Ve 28. minutě zahrával přímý kop z dvaadvaceti metrů Kubný. Zvolil střelu k levé tyči na stranu brankáře, který mu svým pohybem na druhou stranu zlehčil práci a bylo vyrovnáno – 1:1. Ve 33. minutě se dostal míč z levé strany až do vápna na volej Kurkovi, který však zamířil vedle levé tyče. Ve 36. minutě zahrávali domácí roh. K němu se postavil Kubný, který míč zakroutil do chumlu hráčů v malém vápně a nejvýše vyšplhal Buchta, který jej trkl do branky – 2:1.

Hosté vyrovnali a šli do početní převahy

Ve 49. minutě obdržel skvělý míč na šestnáctce Bořucký, ale pod tlakem jej napálil vysoko nad. O chvíli později se zjevil opět Bořucký před Štencelem, ale ten skvělým výběhem z branky zneškodnil tuto šanci. V 52. minutě centroval z přímého kopu z levé strany Rubý na přední tyč, kde si zběhl na hlavičku Kurka, ale jeho pokus mířící k levé tyči dokázal včasným zákrokem vyrazit Štencel do bezpečí. V 54. minutě naservíroval Bořucký míč z levé strany na střed Dřizgevičovi, který si jej jedním dotykem dal na levačku a druhým vypálil k pravé tyči, od které se míč odrazil do sítě – 2:2. V 57. minutě to zkusil z voleje Kurka, ale jeho pokus neměl potřebnou razanci a skončil v náručí Štencela. V 67. minutě se protlačil ke střele ve vápně Rubý, ale míč poslal vysoko nad. V 70. minutě vyslal Dřizgevič tvrdou střelu z přímého kopu a Štencel hodně zaváhal, kdy míč nedokázal vyrazit, ale naštěstí pro něj dobíhající Buchta jej hlavou odvrátil na roh. V 71. minutě vystřelil ze střední vzdálenosti Kurka k levé tyči, ale Štencel dokázal předvést dobrý zákrok a střelu vyrazil na roh. V 72. minutě zajel na levé straně Stuchlík do unikajícího Rubého a od rozhodčího uviděl druhou žlutou v zápase, tudíž i červenou. Následný přímý kop obrana domácích odvrátila a vznikl rychlý protiútok. Na jeho konci vyslal Šimeček do úniku Stříbného, kterého před vápnem, dle první posudku sudího, fauloval Janík a jako poslední hráč inkasoval za faul červenou kartu. Po pozdější konzultaci s pomezním rozhodčím svůj verdikt odvolal a červenou kartu zrušil. V závěrečných minutách již žádná větší akce nepřišla.

 

Kobeřice tak po dvou porážkách získaly další bod. Oldřišov získal vůbec první bod z venku.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - O. Večerek [-] , M. Stříbný [-] (85. V. Tomášek [-] ) , P. Ševior [-] , A. Kubný [-] (90. T. Bielák [-] ) , J. Král [-] , P. Stuchlík [-] , F. Kollek [-] (80. A. Oberherr [-] ) , J. Buchta [-] , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-] (82. M. Schlischka [-] )

SK Moravan Oldřišov
R. Rychlý [-] - L. Pavlíček [-] , P. Mezera [-] , J. Fusek [-] (90. O. Prokša [-] ) , M. Žídek [-] - M. Rubý [-] (90. K. Továrek [-] ) , J. Janík [-] , R. Kurka [-] , P. Dřizgevič [-] (82. T. Bolacký [-] ) - A. Kubalák [-] (46. P. Žídek [-] ) , D. Bořucký [-]

ŽK: 43. P. Stuchlík , 69. J. Buchta , 71. J. Král - 31. M. Žídek , 76. J. Fusek . ČK: 72. P. Stuchlík .
Hráči zápasu: A. Kubný - P. Dřizgevič .
Počet diváků: 324. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - JURAJDA David, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: remíza

"Derby mezi Kobeřicemi a Oldřišovem vítěze nenajde."

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza