1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk vyloupil Petrovice


Branky


14

V sedmém kole hostily Petrovice celek z Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, ale do poločasu dokázali hosté vyrovnat

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi a Brušperkem. Ve 12. minutě si na pravé straně zasekl míč Makula a následně levou nohou nacentroval do vápna, kde si na míč naskočil Ristovský a jeho pokus se štěstím došel až do branky – 1:0. V 15. minutě po milimetrové přihrávce za obranu se dostal k míči Sikora, ale zblízka jen napálil Hofírka, který míč s velkou dávkou štěstí dokázal udržet v rukavicích. Ve 32. minutě zahrával standardní situaci Polášek. Dlouhým centrem našel na zadní tyči Malúše, který levou nohou poslal míč z voleje k pravé tyči – 1:1. Ve 44. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Nitka, ale jeho střela skončila jen v rukavicích Chmiela.

Tři body vystřelil v úvodu půle Váňa

V 50. minutě zahrával Váňa přímý kop z dvaadvaceti metrů. Celou dobu to vypadalo, že nacentruje do vápna, ale rozmyslel si to a míč technickou střelou zakroutil do pravého víka mimo dosah Chmiela – 1:2. V 64. minutě to na zadní tyči vyzkoušel akrobatickým způsobem Ristovský, ale branku netrefil. V 68. minutě napálil jeden z domácích míč po rohovém kopu k levé tyči, kde zastoupil gólmana Aniol skvělou hlavičkou a nedovolil tak vyrovnání. V 73. minutě zahrával přímý kop z dvaceti metrů Polášek, ale jeho střela na stranu gólmana nebyla přesná a minula levou tyč. V 85. minutě vystřelil zpoza vápna z voleje Adámek, ale střela mu sjela po nártu a skončila daleko mimo branku.

 

Petrovice podruhé v řadě padly. Brušperk naopak podruhé v řadě s výhrou.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
F. Chmiel [-] - M. Ristovský [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , A. Ostáš [-] (78. L. Němec [-] ) , M. Sikora [-] (68. J. Adámek [-] ) , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , D. Makula [-] , J. Motyčka [-] , M. Reichl [-]

SK Brušperk
V. Hofírek [-] (24. O. Pacanovský [-] ) - J. Čejka [-] , E. Nitka [-] , R. Polášek [-] , J. Bogdan [-] (85. V. Šimon [-] ) , D. Krejčok [-] , D. Vrána [-] (58. J. Blahut [-] ) , R. Kublák [-] , M. Aniol [-] , M. Váňa [-] (78. V. Sýkora [-] ) , J. Malúš [-] (69. I. Preči [-] )

ŽK: 34. J. Paduch , 90. D. Makula - 45. D. Vrána , 61. R. Kublák , 87. V. Šimon .
Hráči zápasu: M. Váňa .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - SCHNEIDER Pavel, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra hostů

"Brušperku se povede obraz Petrovice."

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza