O. Bartoníček 52. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta rozhodla o vítězství Krnova nad Brušperkem


Branky


52. O. Bartoníček (p.)
16

V pátém kole hostil Krnov celek z Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Krnovem a Brušperkem. Již ve 2. minutě si naskočil na centr z pravé strany ve vápně Malúš, ale jeho hlavičku k levé tyči zneškodnil Řeháček. V 7. minutě skončil střílený centr Sklenaříka v boční síti. O minutu později se po rohu Hrubého dostal k míči Ostrák, ale jeho střelu doprostřed branky dokázal odvrátit Hofírek společně s obránci na další roh. Ve 13. minutě mohl špatný výběh Hofírka, který netrefil hlavou míč, potrestat Ostrák, ale jeho hlavičku do odkryté brány stihl skvělým zákrokem Aniol vykopnout mimo. Po rohovém kopu se dostal ke střele z rohu šestnáctky Hrubý, avšak jeho pokus na přední tyč zlikvidoval Hofírek. V 16. minutě nakopl míč Machalický za obranu, kde si sběhl Hrubý, ale střela mu vůbec nesedla a skončila jen v náručí Hofírka. Ve 20. minutě se dostal balon k Malúšovi, jenže jeho střela mířila pouze do rukavic Řeháčka. Ve 36. minutě skončila hlavička Matějíčka opět jen v náručí Hofírka. Ve 42. minutě se po centru Hrubého dostal k hlavičce na úrovni penalty Teichmann a zamířil k pravé tyči, kde jej skvělým zákrokem Hofírek vychytal. Ve 43. minutě obdržel skvělý pas do běhu Hrubý a na hranici vápna vypálil po brance, ale nastřelil břevno.

Rozhodla penalta v úvodu druhé půle

V 50. minutě narazil míč Hrubý Sklenaříkovi, který zpoza vápna vypálil. Hofírek jeho střelu vyrazil do vzduchu, kde si na něj naskočil dobíhající Hrubý a jeho nepříjemnou hlavičku musel Hofírek vyrážet nad břevno. V 52. minutě zfauloval Bogdan Matějíčka pronikajícího po pravé straně a odpískal penaltu. K té se postavil kapitán Bartoníček, Hofírka poslal doprava a míč doprostřed brány – 1:0. V 55. minutě se odrazil míč k Poláškovi na velké vápno. Ten se moc nerozmýšlel a z první napálil míč těsně vedle pravé tyče. V 59. minutě vypálil ze střední vzdálenosti Blahut a jeho tvrdá rána jen o chloupek minula pravou tyčku. V 61. minutě dostal míč do kraje Teichmann a nacentroval jej na zadní tyč, kde si zaběhl Hrubý, jehož pokus hlavou reflexivně nohama Hofírek vyrazil. O minutu později na druhé straně utekl po pravé straně Krejčok. Ve vápně vykoupal gólmana i obránce tou samou kličkou, ale jeho střela brankou neskončila. V 63. minutě nahrával z levé strany Sabo na úroveň penalty Ostrákovi, který si míč dal na levačku, avšak jeho pokus skončil vedle. V 70. minutě pokus Váni z přímého kopu skončil jen v rukavicích připraveného Řeháčka. V 88. minutě to zkusil z úhlu Preči, bohužel pro něj střela skončila nad brankou.

Krnov stále neporažen. Brušperk prohrál druhé utkání v řadě.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Machalický [-] , T. Matějíček [-] , M. Havlíček [-] , M. Burian [-] - A. Teichmann [-] , O. Bartoníček [-] , M. Sabo [-] (90. O. Psotka [-] ) , M. Ostrák [-] (75. J. Šimčík [-] ) - M. Sklenařík [-] (88. V. Čihánek [-] ) , J. Hrubý [-] (85. J. Burda [-] )

SK Brušperk
V. Hofírek [-] - P. Zajac [-] , E. Nitka [-] (76. V. Šimon [-] ) , R. Polášek [-] , J. Bogdan [-] (85. I. Preči [-] ) , D. Krejčok [-] , J. Blahut [-] (72. V. Sýkora [-] ) , J. Čejka [-] , M. Aniol [-] , M. Váňa [-] , J. Malúš [-] (72. D. Vrána [-] )

ŽK: 60. O. Bartoníček - 30. E. Nitka , 52. J. Bogdan , 90. M. Váňa .
Hráči zápasu: O. Bartoníček .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - OCHODEK Jiří, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Lukáš Chvěja
Tip experta: výhra domácích

"Vzhledem k aktuální formě tipuji výhru domácích."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích