O. Byrtus 51.
O. Byrtus 88. (p.)
2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Těšín doma opět padl, jeho přemožitelem byla Hlubina


Branky


51. O. Byrtus , 88. O. Byrtus (p.) - 33. F. Gaži , 39. O. Klíma , 42. J. Krčmařík , 54. J. Krčmařík (p.)
16

V pátém kole hostil Český Těšín celek z Hlubiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubina se dostala do tříbrankového vedení a k tomu zahodila penaltu

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Českým Těšínem a Hlubinou. V 6. minutě se dostal z pravé strany míč skrz vápno až k dobíhajícímu Hommesovi, který zavíral zadní tyč a v blízkosti brankáře poslal střelu nad branku. Ve 13. minutě to opět zkusil Hommes, ale střela mu vůbec nesedla a mířila jen doprostřed brány, kde jej Pecha s klidem lapil. Ve 14. minutě si navedl míč na levačku Krčmařík, ale ten skončil opět jen v rukavicích Pechy. Ve 33. minutě podnikli hosté útok po pravé straně, odkud se míč dostal až na úroveň penalty, kde se nacházel Gaži, který střelou pod břevno nedal brankáři šanci – 0:1. Ve 38. minutě napadal Krčmařík rozehrávku soupeře, míč vybojoval a následně jej ve vápně brankář Pecha zfauloval a byla z toho penalta. K té se postavil Švábík. Jeho střela mířila sice k levé tyči, ale jen do ideální výšky pro brankáře a Pecha dokázal míč vyrazit. Ve 39. minutě prošel dlouhý aut Saska až na hlavu Klímy, který nekompromisně zakončil – 0:2. Ve 42. minutě dostal nádherný pas za obranu Krčmařík, jenž postupoval sám na brankáře a dokázal jej prostřelit – 0:3.

Tři branky ze tří standardních situací

V 51. minutě zahráli hosté malou domů, a tak připravili domácím velkou šanci. Joukl přistrčil míč Byrtusovi, který jej napálil pod břevno – 1:3. V 54. minutě již podruhé v zápase fauloval ve vápně Pecha, tentokráte se stal jeho obětí Sasko a byla z toho tak již druhá penalta pro hosty. K míči se postavil Krčmařík, Pechu poslal doleva a střelu doprostřed brány – 1:4. V 69. minutě si naskočil na centr Gažiho střídající Drastich a jeho pokus hlavou mířící k pravé tyči musel dobrým zákrokem Pecha vytáhnout na roh. V 76. minutě dostal míč ke kopačkám na levé straně Drastich a jeho střela na zadní tyč skončila jen těsně vedle ní. V 79. minutě to vyzkoušel z přímáku z pětadvaceti metrů Sasko a jeho střela tečována zdí skončila jen těsně nad břevnem. Následně musel Pecha likvidovat tvrdou střelu pod břevno Tótha. V 88. minutě zfaluoval Hanauer Guznara ve vápně a byl z toho pokutový kop. K němu se postavil Byrtus, a i když Nosek vystihl stranu, nedokázal jeho ránu chytit – 2:4.

 

Hlubina si tak připsala další výhru venku. Český Těšín doma i na potřetí prohrál.



Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - P. Matuszek [-] (46. M. Folwarczny [-] ) , O. Byrtus [-] , K. Slowiaczek [-] , P. Joukl [-] , P. Šiška [-] (85. A. Matýsek [-] ) , M. Krucina [-] (46. D. Bičaník [-] ) , D. Siekiera [-] (79. A. Opiol [-] ) , D. Michalisko [-] (85. T. Guznar [-] ) , D. Bolek [-] , J. Walek [-]

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Vančo [-] , M. Tóth [-] (79. J. Schmutz [-] ) , J. Tomek [-] , J. Dziža [-] (61. M. Drastich [-] ) , O. Klíma [-] , M. Švábík [-] (70. J. Hanauer [-] ) , M. Sasko [-] (79. M. Petrík [-] ) , J. Hommes [-] , F. Gaži [-] , J. Krčmařík [-] (70. P. Karel [-] )

ŽK: 77. D. Michalisko - 31. J. Tomek , 81. P. Karel .
Hráči zápasu: J. Krčmařík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠVEC Marek - VOJKOVSKÝ Michael, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Lukáš Chvěja
Tip experta: výhra hostů

"Týmy jsou v tabulce hned za sebou, ovšem více věřím fotbalistům Hlubiny."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů