D. Záluský 20. (p.)
M. Bok 43.
M. Thai 54.
3:1
(1:0)
72. M. Šipula (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí využili oslabení hostů


Branky


20. D. Záluský (p.) , 43. M. Bok , 54. M. Thai - 72. M. Šipula (p.)
0

Pro Žlutice cvičný zápas, který měly vyhrát větším rozdílem. Otročín neměl dostatek hráčů na základní jedenáctku, ale i přes takový handicap se jim podařilo vstřelit branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden hráč je znát

Při čekání na zahajovací hvizd proti sobě nestály dvě jedenáctky, jak to bývá zvykem. Domácí hráli v plné sestavě s pěti náhradníky na lavičce. Na druhé hostující straně si takovýto luxus nemůžou dovolit a na hřišti bylo připravenu pouhých deset statečných. Jeden hráč je velmi znát. Celý poločas se hrálo na půlce hostů, což vyústílo k úniku domácího útočníka, kterého za hranicí faulu zastavil brankář Otročína. Následnou penaltu ve 20. proměnil Záluský David. Hosté se drželi celý první poločas velmi dobře s pouhou chybičkou na konci poločasu ve 43. minutě, kdy nedokázali zabránit gólu na 2:0. Vyčerpaní hosté se odebrali po prvních 45ti minutách do šatny s výsledkem, za který se rozhodně nemuseli stydět. 

Všichni si zahráli

Druhý poločas využili domácí k experimentování. Hrající trenér domácích Vorel Jan poslal do pole všech pět náhradníků s tím, že si potřebuje vyzkoušet "mladé maso", jestli na to má. Trošku drsné rozhodnutí vůči hostujícím hráčům, kteří si nemohli oddechnout ani na chviličku. Velké změny v sestavě nepřinesly moc ovoce. Domácí pořád měli navrch a vytvářeli si dostatek šancí, ovšem za celý poločas dokázali vsítit jen jeden gól, což neni mnoho proti neúplnému týmu. V 72. minutě přišel malý zázrak. Hosté se dostali až do nepřátelské jedenáctky, kde musel zasahovat brankař v rozporu z pravidly. Druhá penalta, tentokrát hostů, byla proměněna. Šipula Miroslav byl autorem posledního gólu zápasu, díky kterému si TJ "Budoucnost" Otročín odváží ze Žlutic hrdinskou prohru 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice B
Pavel Kaňka: Výhra mohla být vyšší, ale to nás moc netrápí. Zápas jsme využili k experimentování a vyzkoušení mladých kluků v sestavě.




Sestavy


FK Sokol Žlutice B
M. Kašpárek [-] (77. J. Slezák [-] ) - M. Thai [-] (66. P. Krejza [-] ) , J. Beran [-] (61. J. Bártko [-] ) , M. Bok [-] (57. J. Píša [-] ) , M. Rybka [-] , J. Vorel [-] , D. Záluský [-] , V. Hrachovec [-] (52. J. Šmídmajer [-] ) , L. Melnyk [-] , F. Bulín [-] , J. Čihoský [-]

TJ "Budoucnost" Otročín
O. Nepraš [-] - J. Nepraš [-] , M. Šipula [-] , P. Policar [-] , J. Nepraš [-] , L. Herold [-] , F. Haza [-] , V. Grban [-] , J. Červený [-] , J. Oslík [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 27. Rozhodčí: Vaněček Petr - LEVANSKÝ Roman (N), BĚTÁK René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.