I. Ficík 12. (vl.)
R. Haas 25. (p.)
L. Kába 28. (vl.)
3:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Nejdeku doma udolalo Božíčany


Branky


12. I. Ficík (vl.) , 25. R. Haas (p.) , 28. L. Kába (vl.) - 15. S. Knushi , 40. S. Knushi
0

150 diváků v Nejdeku vidělo 5 branek, z toho 2 vlastní a většina z nich se mohla po závěrečném hvizdu radovat z vítězství domácích.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do očekávaného utkání měl domácí Nejdek, který se po 12 minutách ujal vedení. Míč si za záda vlastního brankáře nešťastně srazil hostující Ivan Ficík. Uplynuly jen další tři minuty a hosté vstřelili další gól, tentokrát už ale do správné branky. O rychlé vyrovnání se postaral Sylë Knushi. Ve 25. minutě se domácí dostali zpět do vedení. Nařízenou penaltu proměnil Robert Haas. A to ze strany domácím stále nebylo v první půli vše, jen o tři minuty později byla totiž k vidění další vlastní branka, tentokrát byl nešťastným střelcem Ladislav Kába. Už to vypadalo, že výsledek 3:1 vydrží do přestávky, hostům se ale podařilo pět minut před pauzou vstřelit kontaktní branku. Jejím autorem byl opět Sylë Knushi. Po 45 minutách tak platil stav 3:2.

 

Ve vypjatém druhém poločase byla hra vyrovnaná ale byli to zejména hosté, kteří se ze všech sil snažili o vyrovnání a získat alespoň bod. To se jim ale nepodařilo, domácí obrana totiž byla dostatečně důsledná a v klíčových chvílích podržel Nejdek i gólman Franz. Nejdek B tak porazil Božíčany 3:2.



Sestavy


FK Nejdek B
P. Franz [-] - R. Rejcha [-] , M. Eliáš [-] - K. Jílek [-] (59. J. Vašek [-] ) , P. Šlapa [-] , R. Haas [-] (57. M. Žáček [-] ) - A. Ullmann [-] (75. J. Rejcha [-] ) - J. Valvoda [-] , M. Halapej [-] , J. Jílek [-] (46. J. Vosmek [-] ) , A. Mandous [-]

SK Božíčany
J. Pelech [-] - M. Petr [-] , S. Knushi [-] , P. Melichar [-] (46. M. Heřmánek [-] ) , M. Al Haboubi [-] (75. M. Vimr [-] ) , L. Kába [-] (61. S. Krupička [-] ) , M. Černý [-] , I. Ficík [-] , M. Žigár [-] , J. Mládenec [-] , V. Nitsch [-] (75. M. Žemlička [-] )

ŽK: 42. K. Jílek - 28. L. Kába , 49. M. Černý , 50. M. Al Haboubi , 69. V. Nitsch .
Hráči zápasu: R. Haas .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hrubý Vít - HUDEC Jakub (N), NAGY Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.