1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

6.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice otočily zápas na hřišti Vltavínu díky dvěma brankám Došlého


Branky


13

Fotbalisté Jiskry Domažlice přijeli k utkání 6. kola na hřiště Vltavínu. Hosté díky odloženým zápasům odehráli teprve čtvrte utkání. Domácí chtěli ukončit sérii dvou proher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Došlý srovnal skóre

V propršeném sobotním dopoledni zůstal pouze na lavičce hostů Egon Vůch. Na podmáčeném trávníku se nedal čekat extra kombinační fotbal a to potvrdila i první branka utkání. V 8. minutě zahrávali domácí rohový kop, po kterém se k hlavičce prodral David Matějka a poslal Vltavín do vedení 1:0. Počasí fotbalu opravdu nepřálo a hra připomínala chvílemi vodní pólo. Ve 44. minutě si domácí bek na hranici vápna špatně zpracoval míč. Situace využil k zisku Petr Došlý, který si narazil se spoluhráčem a z úhlu překonal střelou mezi nohy domácího gólmana Štorce, 1:1. Branka do šatny tak určila nerozhodný poločasový výsledek.

Došlý dokonal obrat

Obě mužstva se snažila o kombinační fotbal, ale počasí v kombinaci se špatným terénem jim situaci rozhodně neulehčovalo. Proto bylo k vidění velké množství nakopávaných balónů a vzdušných soubojů. V 56. minutě hosté po autovém vzhazování ve středu hřiště zvolili jeden takový nákop za obranu, domácí stoper nedokázal míč zastavit a za jeho zády číhající Petr Došlý postupoval sám na brankáře Štorce, kterého s přehledem střelou na zadní tyč překonal a poslal tak hosty do jednobrankového vedení. Čím více se blížil závěr utkání, tím více domácí tlačili a snažili se o vyrovnání. Do pokutového území létal jeden centr za druhým a hosté pouze odkopávali míče. Obrana Domažlic ale byl pozorná a nedovolila Vltavínu vyrovnat.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Čekal nás velmi těžký soupeř s výborným kádrem a kvalitní formou. Šli jsme do vedení, ale zápas jsme nezvládli a prohráli jsme 1:2. Domažlice předvedly výborný výkon a my jsme mohli získat remízu, kdy jsme je posledních patnáct minut přitlačili, ale gól jsme nedali. Bylo to kvalitní utkání, kdy jsme udělali dvě chyby a to rozhodlo. Chybí nám čtyři hráči do defenzivy, kteří nemohli nastoupit.




Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , T. Freisler [-] (62. S. Vokurka [-] ) , C. Maione [-] , T. Kuchař [-] , P. Pejša [-] , D. Matějka [-] , O. Šípek [-] , D. Jaroš [-] (66. J. Čtvrtníček [-] ) , F. Mysliveček [-] , B. Abena [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Růžička [-] - J. Teršl [-] (46. D. Černý [-] ) , F. Dvořák [-] , D. Fišer [-] , P. Došlý [-] (90. D. Olaoye [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Rychnovský [-] (46. M. Mlynařík [-] ) , D. Brabec [-] (51. E. Vůch [-] ) , P. Mužík [-] , M. Bauer [-] , K. Pavlík [-] (71. T. Kuhajda [-] )

ŽK: 27. T. Kuchař - 40. M. Rychnovský , 75. E. Vůch , 90. M. Hrubý .
Hráči zápasu: P. Došlý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tesař Tomáš - TUPÝ Petr, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza