Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

2.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři Sekery v divokém zápase porazily Starou Vodu


0

Tři Sekery sehrály tradičně ofenzivní utkání, ve kterém bylo k vidění hned 11 branek. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle plná obratů.

Už od úvodních minut se hrál útočný, taktikou příliš nesvázaný zápas, ve kterém se nakonec dostali do vedení domácí. V 10. minutě otevřel skóre zápasu Michal Hála. Uplynula ale pouhá minuta a bylo vyrovnáno. První gól Staré Vody si připsal Vojtěch Procházka. A hostům se za další čtyři minuty dokonce podařilo otočit skóre, když se prosadil Roman Pecher. Tři Sekery se ale z obdržené branky rychle vzpamatovaly a ve 23. minutě opět vyrovnaly skóre, autorem branky byl Michal Štěpánek. Za dalších sedm minut nastal další obrat ve skóre, tentokrát to ovšem byli domácí, kteří se dostali do vedení a to zásluhou gólu Vojtěcha Říhy. Do poločasu už další branky k vidění nebyly, do kabin se tak šlo za stavu 3:2.

Domácí si vedení pohlídali

Jen čtyři minuty po přestávce přidali domácí další branku, přesně se totiž trefil Radek Tunder. Hosté se ale stále nevzdali a jen za další dvě minuty vstřelili kontaktní gól, jehož autorem byl Milan Tlčík ml. Tři Sekery však byly ve druhé půli lepším týmem a svému soupeři už další branky nedovolili. Naopak, domácí přidali další branky. Nejprve se v 56. minutě už podruhé trefil Michal Štěpánek a následně o pět minut později zvýšil na rozdíl tří branek Vlastimil Semančík. Tímto se utkání definitivně zlomilo a Tři Sekery kontrolovaly hru. Sedmé branky se domácí diváci dočkali v 71. minutě, kdy zamířil přesně Čeněk Hrubý. Utkání už se poté za stavu 7:3 spíše dohrávalo, domácí ale přece jen dokázali vstřelit i osmou branku. Tři minuty před koncem překonal Slavíka opět Čeněk Hrubý.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Tři Sekery
Předseda domácích, Michal Stolec: První poločas bylo trápení, mužstvo bylo bez pohybu, jako by podcenilo soupeře. Stará Voda posílila o několik hráčů a určitě byla v prvním poločase vyrovnaným soupeřem. Druhý poločas už byl v naší režii. Výsledek 8:3 byl zasloužený a zápas mohl skončit i vyšším rozdílem.




Sestavy


TJ Tatran Tři Sekery
J. Jirman [-] - Č. Hrubý [-] , M. Hála [-] , P. Klofanda [-] , M. Štěpánek [-] (82. L. Šilhán [-] ) , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , T. Jirásek [-] (46. P. Kahun [-] ) , K. Pavlíček [-] , R. Tunder [-] (70. M. Stolec [-] ) , V. Říha [-]

TJ Sokol Stará Voda
J. Slavík [-] - V. Procházka [-] , M. Buchta [-] (46. V. Harvan [-] ) , O. Buček [-] , M. Tlčík [-] - J. Bartůněk [-] (69. V. Dubina [-] ) , R. Pecher [-] , P. Řehák [-] (80. M. Franek [-] ) - L. Vondruška [-] , M. Tlčík [-] , J. Melichar [-] -

ŽK: 37. R. Tunder , 89. M. Semančík - 27. L. Vondruška , 41. M. Tlčík , 80. V. Harvan .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šuma Jakub - MOLNÁR Miroslav (N), KAPUSTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.