Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2015 18:00

3.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozňatov rozstřílel Starou Vodu


Branky


0

Hrozňatov porazil svého soupeře na jeho vlatním hřišti naprosto jednoznačně. Hlavní hvězdou zápasu byl s hattrickem Jiří Kaššai.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakým směrem se bude zápas udávat bylo jasné už po pěti minutách hry. Vedoucí branku hostů vstřelil Jiří Bříza. Hrozňatov byl nadále aktivnějším týmem, v prvním poločase se už ale prosadit nedokázal. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

Jestli měli hosté do první půle dobrý start, tak do té druhé měli přímo raketový. Už ve druhé minutě druhého poločasu totiž zvýšil na rozdíl dvou branek Jiří Kaššai. Stejný hráč vstřelil v 54. minutě třetí branku svého mužstva a v podstatě tak rozhodl o vítězi. Hrozňatov ale ani za rozhodnutého stavu polevil a dokázal vstřelit i další góly. V 62. minutě zvýšil na 4:0 David KarhanJiří Kaššai završil svůj hattrick gólem v 67. minutě a upravil tak už na 5:0. Skóre jednoznačného utkání završil 15 minut před koncem Filip Fiala. Hrozňatov tak porazil Starou Vodu 6:0.



Sestavy


TJ Sokol Stará Voda
J. Slavík [-] - M. Buchta [-] , M. Franek [-] - P. Krofta [-] , V. Harvan [-] , P. Řehák [-] , R. Pecher [-] , J. Marek [-] - T. Hradský [-] , M. Tlčík [-] (46. M. Tlčík [-] ) , F. Procházka [-] -

TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - J. Bříza [-] , J. Kaššai [-] , P. Kaššai [-] , M. Komárek [-] (46. D. Karhan [-] ) , P. Kozák [-] , F. Fiala [-] , T. Cihla [-] , M. Lýsek [-] , E. Ďurčák [-] , M. Vondruš [-]

ŽK: 74. M. Tlčík - 88. J. Bříza .
Hráči zápasu: R. Pecher - J. Kaššai .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - HRNČÁL Jiří, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.