1:2p.
(1:0)
67. M. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky, dvě žluté a jednadvacet sérií penalt. Takový byl duel mezi Krajkovou a Lipovou


Branky


0

Krajková přivítala na svém hřišti v rámci 1. kola I. B třídy Karlovarského kraje tým Lipové. Vyrovnané utkání skončilo 1:1 a následoval penaltový rozstřel, ve kterém diváci viděli neuvěřitelných jednadvacet sérií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupila lépe domácí Krajková, která si vytvořila několik slibných příležitostí a navíc, ta z 27. minuty byla gólová. To se totiž do míče opřel Jakub Švandrlík a dalekonosnou střelou překvapil brankáře Molnára v brance hostujícího celku. První poločas již další výrazné šance nepřinesl a do šaten tak hráči odcházeli za stavu 1:0 z pohledu domácí Krajkové.

 

Ve druhém poločase byla vidět zvýšená snaha Lipové, která se hnala za vyrovnáním, což se ji nakonec podařilo v 67. minutě, když po hezké kombinační akci dostal uličkou balón Marek Tůma, který obešel brankáře a poslal míč do odkryté klece. Vzhledem k tomu, že další šance na jedné ani na druhé straně se již neujala, dospělo utkání do penaltového rozstřelu. A ten byl více než zajímavý. Po prvních pěti sériích byl stav 4:4 a tak se pokračovalo vždy po jedné sérii. Když už brankář jednoho týmu chytil penaltu, chytil ji i ten druhý. Když byla proměněná na jedné straně, byla i na straně druhé. A takhle se to opakovalo dvacetkrát. Až v jednadvacáté sérii bylo rozhodnuto, že si prémiový bod připíše na své konto tým Lipové za výhru v penaltovém rozstřelu v poměru 17:18.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Myslím si, že jsme nevstoupili do utkání dobře a soupeř byl v úvodní části lepší. Postupně jsme hru vyrovnávali a když se nám podařilo hru vyrovnat, tak jsme inkasovali střelou ze střední vzdálenosti, kterou mohl, podle mého, brankář chytit. Nicméně se nám zvýšeným úsilím podařilo vyrovnat. Nepodali jsme tak dobrý výkon, abychom si zasloužili vstřelit druhou branku. Co se týče penaltového rozstřelu, tak to jsem ještě nikdy nezažil, ale naštěstí jsme v něm uspěli.



Sestavy


TJ Dynamo Krajková
J. Titěra [-] - P. Platenka [-] , R. Novák [-] , J. Brázda [-] (78. R. Roedig [-] ) , M. Nohejl [-] - O. Galajda [-] (81. K. Poliačik [-] ) , L. Lukeš [-] , J. Švandrlík [-] , L. Svoboda [-] (60. L. Petrák [-] ) - P. Pleier [-] , J. Maršík [-] (46. R. Ďuriš [-] ) -

TJ Sokol Lipová
R. Molnár [-] (46. D. Mencl [-] ) - P. Slovák [-] (75. S. Dlouhý [-] ) , P. Uhlík [-] , J. Luňák [-] , K. Irlweg [-] , P. Mezera [-] (22. T. Setnička [-] ) , J. Musil [-] (79. M. Hurtoš [-] ) , M. Tůma [-] , J. Žahourek [-] , P. Bílek [-] , V. Břinčil [-]

ŽK: 40. R. Novák , 45. J. Švandrlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Topinka Ondřej - COUFAL Jaroslav, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.