Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartov ztratil další body, tentokrát na domácí půdě


Branky


0

Habartov přivítal na svém hřišti v rámci 1. kola I. B třídy tým Nové Role, tedy nováčka soutěže, který po nevydařeném minulém ročníku sestoupil. Domácí si s Novorolskými nedokázali poradit a nakonec prohráli 2:4.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned začátek utkání přinesl pro oko diváka dvě gólové šance. Tu první si vytvořili domácí, kteří však tutovku neproměněli a opět se osvědčilo pravidlo: “Nedáš, dostaneš!”. Hned vzápětí totiž novorolský Lukáš Hájek využil přihrávky a poslal míč za záda Rozmahla v brance Habartova. Novorolští si po vstřelené brance věřili a vytvořili si několik dalších příležitostí, ale žádná už v prvním poločase neskončila gólem. Naopak se Habartovu podařilo vyrovnat. O první branku domácích se postaral Lukáš Tamajka.

 

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hostující hráči. V 50. minutě se trefil Petr Florián a poslal Novou Roli do jednobrankového trháku. V 62. minutě přišla na řadu další branka a opět v tom měli prsty hostující hráč, přesněji Tomáš Chlup. Pro domácí bylo za další tři minuty ale ještě hůře. Svoji druhou branku v zápase vstřelil Lukáš Hájek a rázem vedla Nová Role o tři branky. Postupně s ubíhajícím šasem se Habartov dostal opět do hry a z aktivního snažení vznikl gól Richarda Maška. To běžela 73. minuta. I přesto, že se poté Habartovští dostali do několika slibných brankových příležitostí, vstřelit kontaktní branku se jim nepodařilo. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: Hned v úvodu jsme spálili obrovskou šanci. Hosté nám vzápětí vstřelili branku po centru hlavou, když jsme nedokázali zastavit průnik útočícího hráče. Vývojem jsme byli zaskočeni, vůbec se nám nedařila rozehrávka a soupeř nás několikrát ohrozil střelami, hlavně ze střední vzdálenosti. Ke konci poločasu jsme se přeci jenom začali prosazovat směrem dopředu. Vytvořili jsme si několik dobrých šancí a jednu z nich jsme využili k vyrovnání. Začátek druhé půle opět vyšel lépe soupeři. Tři branky v náší siti v rozmezí několika minut rozhodly osud zápasu, kdy si náše obrana a brankař vybrali slabší chvilku.




Sestavy


TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - R. Tamajka [-] , G. Hanker [-] , J. Křepela [-] , M. Plechatý [-] - T. Tamajka [-] (76. M. Janík [-] ) , P. Formánek [-] , L. Tamajka [-] , A. Radimerský [-] (82. D. Houdek [-] ) - P. Stibůrek [-] (46. R. Mašek [-] ) , D. Houdek [-] -

FK Nová Role
J. Latislav [-] - M. Hopf [-] (46. D. Brett [-] ) , P. Florián [-] , L. Hnízdil [-] , J. Veverka ml. [-] , T. Kvapil [-] - T. Chlup [-] , J. Vaverka [-] (78. R. Brett [-] ) , M. Hůlka [-] (65. V. Skopový [-] ) - L. Hájek [-] - M. Živanovič [-] (82. P. Bezděk [-] )

ŽK: 50. P. Formánek , 60. T. Tamajka , 70. M. Plechatý - 40. T. Chlup .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ďugel Pavol - LHOTKA Jindřich, KOTOUN Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.