4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Plesné si vyšlápl na ostrovské "béčko"


Branky


0

Ostrovské “béčko” zajíždělo v rámci 1. kola I. B třídy na půdu nováčka Plesné. Ta dala v zápase jasně najevo, že nebude bojovat o záchranu, nýbrž minimálně v horní tabulce a kdo ví, možná i o postup. Ostrov ji totiž podlehl 0:4.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci mohli od samého počátku vidět celkem vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Jediným, kdo se však v prvním poločase prosadil byl Václav Bláha, který v 41. minutě poslal Plesnou do jednobrankového vedení.

 

Ve druhém poločase už ukázala Plesná svoji střeleckou sílu. V 49. minutě se trefil do ostrovské sítě Tomáš Endler, který za tři minuty poté přidal ještě jeden přesný zásah. A to nebylo vše. Za další tři minuty přišla čtvrtá branka Plesné, která znamenala konec nadějí pro zálohu Ostrova. Autorem branky byl Petr Schaller. Ve zbylé pětatřicetiminutovce již další branka, i přes několik šancí, nepadla a Plesná tak zdolala Ostrov 4:0 a po výhře nad Starou Chodovskou v předehrávce 13. kola má bilanci 9:0 a šest bodů. 



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
M. Koňarik [-] (84. J. Coufal [-] ) - J. Bikar [-] (78. R. Glazer [-] ) , D. Masopust [-] , V. Bláha ml. [-] (62. M. Francúz [-] ) , P. Schaller [-] , B. Votruba [-] (82. L. Ballo [-] ) , A. Votruba [-] , T. Endler [-] , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] (78. J. Francúz [-] ) , J. Štefek [-]

FK Ostrov B
J. Kubrycht [-] - Z. Řáda [-] , D. Horvát [-] , J. Zeronik [-] , P. Klaus [-] - M. Rašman [-] (46. D. Novotný [-] ) , F. Vraštil [-] (68. T. Jaroš [-] ) , T. Wolf [-] , Z. Vlasák [-] (60. J. Vrba [-] ) - P. Svěcený [-] (60. M. Karbula [-] ) , K. Novák [-] (60. J. Blažej [-] )

ŽK: 29. V. Bláha ml. .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kobielský Julius - ŠTĚŘÍK Filip, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.