Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krajková smetla na domácí půdě Studánku


Branky


0

Dynamo Krajková získala v prvních třech zápasech pouhé dva body a na domácí půdě se snažila své zaváhání ze začátku sezony napravit proti Studánce, která získala bodů pět. A povedlo se. Krajková předvedla výborný výkon, nadělila Studánce šest branek a získala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Krajkovou a Studánkou začal z ostra. Již v 5. minutě se prosadil domácí Jakub Švandrlík, který tak otevřel brankový účet zápasu. Po necelé dvacetiminutovce se ale vedoucí Krajková mohla začít strachovat o svůj náskok, protože Radek Novák obdržel za faul červenou kartu a šel předčasně do sprch. Jenže vyrovnání se nekonalo. Naopak do konce poločasu šla Krajková do dvoubrankového trháku po vlastní trefě Hošťálka.

 

Kdo čekal, že Studánka vlétne na svého oslabeného soupeře a požene se za vyrovnáním, ten se mýlil. A mýlil se výrazně. Góly totiž dávali domácí, kteří hráli o deseti hráčích. Už po čtyřech minutách druhého dějství využil svoji šanci Roman Ďuriš a zařídil tak Krajkové tříbrankový náskok. Na 4:0 v 67. minutě navíc zvyšoval Ondřej Galajda a se Studánkou to vypadalo všelijak, jen ne dobře. Navíc v 75. minutě střílel přesně opět Galajda. Za dvě minuty sice snížil Jiří Kocour, jenže za další dvě minuty se prosadili opět domácí díky Janu Titěrovi, který tak stanovil konečné skóre 6:1 z pohledu domácí Krajkové. 



Sestavy


TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - J. Brázda [-] (83. D. Kováč [-] ) , R. Novák [-] , M. Nohejl [-] , P. Platenka [-] - J. Švandrlík [-] (78. L. Petrák [-] ) , P. Pleier [-] , L. Lukeš [-] , O. Galajda [-] (81. V. Korbel [-] ) - R. Ďuriš [-] (65. J. Titěra [-] ) , J. Maršík [-] (62. L. Svoboda [-] ) -

TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kašpárek [-] - P. Mirga [-] , P. Kuchejda [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , P. Rožánek [-] , F. Kokta [-] (62. J. Bláha [-] ) , D. Müller [-] , J. Kocour [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-]

ŽK: 74. P. Platenka - 26. F. Kokta , 58. K. Hošťálek . ČK: 18. R. Novák .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sieber Josef - PEŠEK Pavel, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.