Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartovu se konečně zadařilo. Proti Kynžvartu vybojoval tři body


Branky


0

Habartovu se začátek soutěže nevydařil a po prvních třech zápasech měl na svém kontě pouhý jeden bod. Kynžvart, který přijel do Habartova v rámci 3. kola I. B třídy byl na tom o poznání lépe. Získal totiž osm bodů a držel se na špici tabulky. Domácí ale dokázali zabrat ve správný čas a po výhře 3:1 slaví svoje první tříbodové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Habartov vstoupil do utkání výborně a již v 6. minutě se ujal vedení zásluhou Milana Plechatého. Domácí hráči se však z vedení neradovali dlouho. Za dvě minuty totiž mířil přesně Roman Kič a stav zápasu byl opět vyrovnaný. Obě mužstva si poté vytvořila několik příležitostí, ale žádná nebyla přetavena v gól. Ani ta z poloviny prvního poločasu, kdy měli Habartovští k dispozici pokutový kop. Nenaložili s ním ale příliš dobře a stav tak zůstal nezměněný. Od té doby byl aktivnější Kynžvart. Ten převzal iniciativu hry a hráči Habartova mohli být velice rádi, že neinkasovali a šlo se do šaten za stavu 1:1.

 

Druhá půle byla mnohem vyrovnanější než konec prvního poločasu. Jak Habartov, tak i Kynžvart měli šance strhnout vedení na svoji stranu. Šanci za pačesy ale chytil Richard Mašek, který v 65. minutě hry poslal Habartov do vedení 2:1. Za dalších pět minut se ještě k tomu podruhé v zápase trefil Milan Plechatý a s Kynžvartem to nevypadalo příliš dobře. Branka Marka Garguly z 86. minuty přišla totiž příliš pozdě na to, než aby hostující dokázali stav zápasu vyrovnat. Habartov tak po bojovném výkonu získal tři body a odpíchl se od předposledního místa v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: Bylo to těžce vybojované vítězství proti soupeři, který se oproti minulé sezóně velmi zlepšil. Utkání mělo od prvních minut spád. Na naší vedoucí branku hosté odpověděli za několik málo minut vyrovnáním. Od naší neproměněné penalty v polovině prvního poločasu převzal Kynžvart iniciativu a zatlačil nás do defenzívy. Byli jsme rádi, že v této fázi zápasu jsme nedostali gól. Druhá půle byla vyrovnaná, ale nám se podařilo dvěma brankami zajistit první tři podzimní body.




Sestavy


TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] , P. Stibůrek [-] (46. R. Mašek [-] ) , M. Richter [-] , M. Plechatý [-] , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] (77. M. Janík [-] ) , L. Tamajka [-] , J. Straka [-] , A. Radimerský [-] (88. Z. Bučil [-] )

TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - T. Hrdonka [-] , L. Kuna [-] , R. Kič [-] (84. J. Richter [-] ) , P. Bušek [-] , J. Šprincl [-] (46. Z. Trešl [-] ) , R. Weiser [-] , P. Sobotík [-] (81. L. Hladký [-] ) , J. Fehnl [-] (46. M. Gargula [-] ) , D. Tunder [-] (60. J. Vosyka [-] ) , M. Mázdra [-]

ŽK: 29. P. Formánek , 45. V. Tichý , 75. M. Richter , 80. M. Plechatý - 65. J. Vosyka , 75. P. Bušek , 82. T. Hrdonka .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ďugel Pavol - ŠIMÁČEK Petr, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.