T. Wolf 31.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role opět zvítězila. Tentokrát proti Ostrovu


Branky


31. T. Wolf - 14. J. Vaverka , 74. T. Chlup
0

Novorolorští mají v sezoně jediný cíl a tím je návrat do I. A třídy. Za svým cílem jdou zatím tou správnou cestou. Z prvních třech utkání vytěžili osm bodů a nezaváhali ani v Květnové, kde je přivítalo ostrovské "béčko" a získali další tři body. Na svém kontě jich mají už jedenáct a okupují první pozici tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu si obě mužstva vytvořila několik příležitostí, ale ani jedno nebylo přetaveno v úvodní branku. Tu se podařilo vstřelit až Nové Roli. Po úmyslné hře rukou v pokutovém území se musel ze hřiště poroučet Josef Zeronik a proti domácí byla navíc nařízena penalta. Té se zhostil Josef Vaverka a otevřel brankový účet zápasu. I přesto, že domácí Ostrov hrál pouze v deseti hráčích, byl aktivnějším a vytvářel si několik příležitostí. Ta po půl hodině hry byla navíc proměněna Tomášem Wolfem, který srovnal na 1:1. 

 

I ve druhém dějství byli Ostrovští aktivnější. Pozorná obrana hostující Nové Role však domácím nedala mnoho šancí k zakončení dobře vypadající šanci. Početní výhodu dokázala Nová Role využít "pouze" jednou. I to ale stačilo na to, aby odjížděla z Květnové se třemi body. V 74. minutě se totiž prosadil Tomáš Chlup a poslal svůj tým do vedení 2:1, na což už hráči Ostrova nedázali zareagovat. Nová Role tak získala tři body a osamostatnila se v tabulce I. B třídy na prvním místě s jedenácti body. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Petr Wolf: Z našeho pohledu nešťastné utkání. Začali jsme aktivně a hned jsme měli velkou příležitost. V 10. minutě ale po sérii zaváhání šel hostující hráč saám na bránu, udělal kličku gólmanovi a stoper Zeronik se snažil zabránit brance skluze a byl přitom trefen do ruky. Zeronik dostal červenou a kopala se penalta. Tu hosté se štěstím, na druhou dorážku, proměnili. Naši hráči stáli jako solné sloupy a obdivovali se zákrokům brankáře Kubrychta, od něhož se bohužel střely odrážely zpět k hostům. Nerezignovali jsme a pořád hráli aktivně. Naše aktivita přinesla ovoce v 31. minutě, kdy pěknou střelou zpoza vápna vyrovnal Wolf. V druhém poločase začali aktivněji hosté, ale my jsme hru postupně vyrovnali a snažili se zvrátit výsledek v náš prospěch. Další rána pro nás přišla v 70. minutě kdy pro zranění musel odstoupit Považan a my už neměli koho vystřídat, tak jsme posledních 20 minut hráli v devíti. Ani nevím jestli si toho hosté všimli. Přesto jsem se snažili hrát aktivně, ale bohužel v 74. minutě náš stoper místo odkopnutí balonu chtěl situaci řešit fotbalově, hostující hráč mu míč sebral a tváří tvář golmanovi nezaváhal. Poté jsme hru extrémně zjednodušili, výsledkem byla jedna velká příležitost po hlavičce Rašmana, ale na víc jsme neměli síly. Asi kdybychom se postavili před velké vápno a kopali míče do pole k remíze, tak bychom to ukopali, ale kluci chtěli hrát i v devíti. Nevyšlo to. Porážka mrzí, ale hráčům nelze nic vyčítat. Bojovali až do konce a soupeř se o vítězství musel obávat. Perličkou utkání je, že jsme utkání dohrávali se šesti obránci a dvěma záložníky a k utkání bylo nominováno celkem 10 obránců. Přesto jsme hráli hodně aktivně dopředu a i o tom je naše béčko.

FK Nová Role
Daniel Hájek: Utkání bylo ovlivněné tím, že první gól padl po penaltě za vyloučení jejich hráče, když náš útočník udělal kličku brankáři a dával do prázdné brány, jenže to domácí obránce vyrazil rukou. Nejdřív to dvakrát gólman vyrazil a až potřetí se ho povedlo prostřelit. I když bylo domácích deset, tak byli aktivnější a byli lepším týmem, ale nedostávali se do mnoha šancí. Domácím se podařilo vyrovnat a my jsme za stavu 1:1 dali rozhodující gól z rychlého protiútoku. Domácí se už do konce do větší šance nedostali. Výhra byla šťastná než zasloužená.



Sestavy


FK Ostrov B
J. Kubrycht [-] - J. Blažej [-] , P. Klaus [-] , J. Zeronik [-] , D. Horvát [-] (54. J. Toth [-] ) , Z. Řáda [-] - T. Wolf [-] (54. L. Kunz [-] ) , M. Rašman [-] , Z. Vlasák [-] , D. Novotný [-] (60. M. Považan [-] ) - M. Karbula [-] (54. T. Lemák [-] )

FK Nová Role
J. Latislav [-] - M. Hopf [-] , P. Florián [-] , J. Veverka ml. [-] , V. Skopový [-] - T. Chlup [-] , M. Živanovič [-] (88. D. Urbánek [-] ) , J. Vaverka [-] , M. Hůlka [-] (46. K. Štěpánek [-] ) , D. Hájek [-] (46. R. Zaňka [-] ) - L. Hájek [-]

ŽK: 26. P. Klaus , 28. M. Karbula - 41. J. Veverka ml. . ČK: 13. J. Zeronik .
Místo: Květnová. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - JATI David, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.