2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov po smolném konci nezískal ani bod


Branky


30. R. Kroha , 67. J. Pavlík - 23. J. Blümel , 87. P. Mentlík (vl.) , 90. P. Kreisinger
0

Dolní Rychnov v rámci 5. kola I. B třídy přivítal na svém hřišti tým Spartak Horní Slavkov, tedy mužstvo, které sestoupilo z krajského přeboru. Nutno říci, že Dolní Rychnov byl soupeři minimálně vyrovnaným týmem a o vítězství přišel v podstatě až v samém závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku prvního poločasu byl aktivnější tým z Horního Slavkova, který se dostal také v 23. minutě do vedení zásluhou Josefa Blümla. Spartak byl po vstřelené brance při chuti a vytvořil si několik příležitostí, které však gólem neskončili. Vstřelenou brankou ale skončila střela domácího Romana Kroha, který v 30. minutě vyrovnával na 1:1. Do konce poločasu už branka nepadla, a tak se šlo do šaten za nerozhodného výsledku. 

 

Druhý poločas byl vyrovnanější a přinesl hlavně zajímavé věci týkající se stavu skóre. Nejdříve poslal Dolní Rychnov do vedení Julius Pavlík v 67. minutě. Už to vypadalo, že Dolní Rychnov jednobrankový náskok uhájí až do samotného konce zápasu, ale pak přišla v 87. minutě vlastní branka Petra Mentlíka a bylo srovnáno. Navíc to nebylo vše. V poslední minutě zápasu totiž Petr Kreisinger dorazil míč, který vypadl brankáři z rukou, do brány a rozhodl o tom, že Spartak zvítězí 3:2 po doslova infarktovém závěru zápasu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Horní Slavkov
Petr Götzl: Po problémech se sestavou, které jsme měli, než jsme odjeli, tak jsme byli v prvním poločase lepší a vytvořili si více šancí. Po prvním gólu jsme zahodili několik šancí a dostali naopak branku na 1:1. Ve druhém poločase jsme byli zase lepší, ale dostali jsme gól z brejku. V závěru, kdy jsem měl už skloněnou hlavu, si dal soupeř vlastní branku a pak jsme ještě dorazili míč, když balón vypadl soupeřovi z ruky. V konečném součtu to bylo šťastné vítězství.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - V. Kohout [-] , Z. Liebl [-] (88. M. Dědič [-] ) , A. Tirinda [-] (75. P. Čučman [-] ) , P. Vůjtěch [-] , E. Klemm [-] (51. J. Pavlík [-] ) , J. Kříž [-] , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] , P. Mentlík [-] , R. Kroha [-]

TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - J. Blümel [-] (73. M. Řepka [-] ) , A. Stanko [-] , M. Skurcoňák [-] , M. Hlinka [-] , F. Zázrivec [-] , M. Beer [-] , P. Kreisinger [-] , J. De Stetanis [-] , J. Němček [-] , J. Prágr [-]

ŽK: 47. P. Mentlík - 65. M. Skurcoňák , 81. J. Němček .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jati David - PESCHEL Filip, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.