3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovské "béčko" si poradilo doma s Kynžvartem


Branky


0

V rámci 5. kola I. B třídy přivítali hráči ostrovské zálohy tým TJ Sokol Lázně Kynžvart. Ve vyrovnaném utkání, nakonec dokázali zvítězit poměrem 3:2 vyhoupli se tak v tabulce na třetí příčku. Kynžvart je pátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od samého začátku vyrovnané a obě mužstva si vytvořila několik příležitostí ke skórování. Jako první se prosadili hosté z Kynžvartu zásluhou Dominika Bučka v 22. minutě. Za dalších sedm minut byl stav utkání opět vyrovnaný. To se totiž do míče opřel Zdeněk Vlasák. Ostrovští dokázali do konce poločasu ještě strhnout vedení na svoji stranu díky brance Zdeňka Řády. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí Ostrov. 

Domácím vyšel nejenom závěr prvního dějství, ale také úvod druhého poločasu. Hned po rozehrání totiž vstřelil svoji druhou branku v utkání Tomáš Řáda a zvýšil už na 3:1. Ostrov byl pak jednoznačně aktivnějším týmem, ale jeho převaha pomalu opadala a do hry se dostávali i hosté. Ti se tlačili za vstřelením kontaktní branky, což se však podařilo až v 87. minutě, když se prosadil Jan Šprincl. Hostujícímu celku se už vyrovnat stav zápasu nepodařilo a tak Ostrov zvítězil 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: Prohráli jsme, ale bylo to vyrovnané utkání. Vedli jsme 1:0 a soupeř do poločasu otočil na 2:1. Pak hned po rozehrání dal na 3:1 a trochu nás tlačil. Pak jsme zase tlačili my je, měli jsme nějaké šance, ale nevyužili jsme je. Až pět minut před koncem jsme snížili. Chybělo nám pět lidí ze základu.



Sestavy


FK Ostrov B
J. Kubrycht [-] - P. Klaus [-] (83. P. Peter [-] ) , J. Zeronik [-] , M. Považan [-] , Z. Řáda [-] , D. Horvát [-] (53. T. Lemák [-] ) - M. Rašman [-] , T. Wolf [-] (56. D. Novotný [-] ) , Z. Vlasák [-] - K. Novák [-] (70. J. Blažej [-] ) , M. Karbula [-]

TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - T. Hrdonka [-] , L. Kuna [-] , R. Kucharik [-] , P. Bušek [-] , J. Šprincl [-] , M. Gargula [-] , D. Tunder [-] , D. Buček [-] , J. Vosyka [-] (48. M. Kysilka [-] ) , M. Mázdra [-]

ŽK: 41. M. Karbula , 81. J. Kubrycht - 76. D. Tunder , 77. M. Kysilka .
Místo: Květnová. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Godža Ladislav - VASILKO Jan, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.