0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Slavkov podlehl na domácí půdě Krajkové


Branky


0

Horní Slavkov přivítal v rámci 6. kola I. B třídy tým Krajkové. Ta dokázala domácí tým nejen potrápit, ale dokonce mu vstřelit tři branky, žádnou nedostat a zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Slavkov si vytvořil na začátku zápasu několik příležitostí ke skórování, ale tížené branky se nedočkal. Dočkali se však hostující hráči Krajkové, kteří se v 24. minutě dostali zásluhou Lukáše Svobody do vedení 1:0. Tři minuty před koncem prvního dějství se ještě k tomu prosadil Kamil Poliačik a Krajková vedla už o dvě branky. Za stavu 0:2 se také šlo do šaten.

 

Ani ve druhém poločase se domácí Horní Slavkov nedočkal branky, když nedokázal využít ani jednu ze svých příležitostí. Navíc sedm minut pečetil vítězství Krajkové Roman Ďuriš a bylo hotovo. Hostující celek tak zvítězil za tři body a posunul se v tabulce na osmou příčku. 



Sestavy


TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - P. Novotný [-] , P. Drobný [-] (68. J. Němček [-] ) , A. Stanko [-] (46. J. Jančík [-] ) , J. Blümel [-] , F. Zázrivec [-] , M. Beer [-] , T. Kubík [-] , J. Pazdera [-] , P. Kreisinger [-] (46. M. Řepka [-] ) , M. Němček [-]

TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - J. Titěra [-] , R. Ďuriš [-] , P. Platenka [-] , J. Maršík [-] (51. M. Nohejl [-] ) - O. Galajda [-] , L. Lukeš [-] , J. Švandrlík [-] , L. Svoboda [-] - K. Poliačik [-] (85. D. Kováč [-] ) , M. Maršík [-] (83. V. Korbel [-] ) -

ŽK: 80. M. Plaček , 87. M. Němček - 25. M. Maršík , 28. J. Titěra .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chrástecký František - KOBIELSKÝ Július, TOPINKA Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.