3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krajková si poradila na domácí půdě s Kraslicemi


Branky


10. L. Svoboda , 46. R. Novák (p.) , 61. J. Švandrlík - 74. R. Hudák
0

Dynamo Krajková přivítala v rámci 7. kola na svém hřišti hráče Kraslic. A byli to právě domácí, kteří se před stovkou diváků radovli z vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání velice aktivně a svého soupeře jasně přehrávali. Jejich výkon navíc vyvrcholil v 10. minutě, kdy se po zataženém balónu prosadil Lukáš Svoboda. Postupem času se hra vyrovnávala a do šancí se dostali i hosté, kteří se však prosadit nedokázali a do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Krajkovou.  

 

Hned začátek druhého poločasu vyšel opět lépe domácím. Po faulu Rozsívala byla totiž odpískaná penalta, kterou proměnil Radek Novák a poslal tak svůj tým do dvoubrankového trháku. Za další čtvrt hodinu už to bylo dokonce 3:0, kydž se po rychlé akci prosadil domácí Jakub Švandrlík. Hostující hráči se ale nevzdalli a snažili se s výsledkem něco udělat. Výsledkem byla branka Romana Hudáka ze 74. minuty. Hosté z Kraslic se pak tlačili do dalšího zakončení, ale žádnou branku, která by ještě zdramatizovala utkání, už vstřelit nedokázali a tak zvítězila Krajková v poměru 3:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Kraslice
Tomáš Procházka: Úvod zápasu patřil domácím, kteří nás zatlačili a po hezké šanci, kdy zatáhli balon, dali první gól. Zhruba po dvaceti minutách jsme hru vyrovnali a měli jsme nějaké další šance, ze kterých ale nic nebylo. Začátek druhé půle ovlivnila hned 46. minuta, kdy domácí kopali po nechtěném faulu Rozsívala penaltu, kterou proměnili. Následně zhruba deset minut na to po rychlé akci dali na 3:0. Pak jsme chtěli něco s výsledkem udělat a podařilo se nám střídajícím Hudákem snížit. Do konce zápasu už se ale nic moc nestalo, jen snad to, že rozhodčí nezvládl úplně konec zápasu, kdy se to málem porvalo. Náš výkon nebyl z těch lepších. Domácí nás přehrávali především v osobních soubojích, což jim i nahrávalo horší hřiště než máme my doma. Prohrávali jsme osobní souboje a domácí nás přetlačili spíše než by nás přehráli.



Sestavy


TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - J. Titěra [-] , R. Ďuriš [-] , J. Maršík [-] , P. Platenka [-] - M. Maršík [-] (46. M. Nohejl [-] ) , O. Galajda [-] , L. Svoboda [-] (85. V. Korbel [-] ) , J. Švandrlík [-] - K. Poliačik [-] (46. L. Petrák [-] ) , R. Novák [-] -

SK Kraslice
P. Hofman [-] - T. Studeník [-] , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] , J. Berdych [-] (46. J. Šiman [-] ) , P. Müller st. [-] , T. Schwarz [-] (71. R. Hudák [-] ) , O. Rozsíval [-] , J. Bolen [-] , Z. Fišer [-] , J. Grunt [-] (57. V. Lomoz [-] )

ŽK: 28. J. Maršík , 44. R. Novák , 49. R. Ďuriš - 68. O. Rozsíval , 86. J. Šiman , 90. T. Procházka .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řáda Josef - BUŠEK Josef, MATĚJKA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.