2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartov si poradil na domácí půdě s Horním Slavkovem


Branky


0

Hráči habartovského Baníku přivítali v rámci 7. kola na svém hřišti tým TJ Spartak Horní Slavkov. Obě mužstva v předchozím kole utrpěla porážku, a tak své zaváhání chtěla napravit. To se ale podařilo pouze domácímu celku, který zvítězil 2:0. Spartak nedokázal vstřelit branku již v druhém utkání v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu 7. kola mezi Habartovem a Horním Slavkovem vstoupili lépe hráči domácího Baníku, kteří se již v 7. minutě mohli radovat z úvodní branky. O tu se postaral Milan Plechatý, který na načechraný balón od rohového praporku vyskočil nejvýše a rozvlnil síť za brankářem Plačkem. Horní Slavkov se po inkasované brance dostal také do hry a vytvořil si několik příležitostí, ale ani jedna nebyla taková, že by mohla skončit vyrovnávacím gólem. Naopak se v 22. minutě mohl prosadit podruhé v utkání Plechatý, který však poslal míč hlavou těsně mimo branku hostujícího celku. Stav 1:0 tak zůstal až do konce prvního poločasu. 

 

Ve druhém poločase se hnal Spartak za vyrovnáním, jenže jejich střelecká potence není v posledních dvou utkáních vůbec dobrá. Několik příležitostí totiž ztroskotali na pozorném Trpišovském v brance Habartova. A byli to naopak domácí, kteří se radovali z další vstřelené branky. V pokutovém území se z pravé strany prosadil Daniel Houdek, jenž obstřelil brankáře a zvýšil na 2:0. Domácí měli další možnost ke skórování v 74. minutě, jenže po rychlém útoku se Maškovi nepodařilo usměrnit míč mezi tyče po přízemním centru. Jiskřičku naděje mohl vykřesat pro hostující tým Zázrivec, jenže jeho střela z 81. minutě jen orazítkovala břevno habartovské branky. Zápas tak nakonec skončil 2:0 ve prospěch domácího Habartova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: Po ostudném vystoupení v Jáchymově jsme vítězstvím nad Horním Slavkovem splnili cíl získat tři body a poprvé na podzim uhájit čité konto. S výkonem mužstva však úplně spokojený nejsem. Nemohu upřít bojovnost a snahu, ale svými nepřesnostmi v rozehrávce jsme se dopouštěli laciných ztrát, což nás stálo hodně sil. V druhém poločase jsme několikrát šli do přečíslení a nedokázali jsme brejk dotáhnout do konce, jinak by vítězství mohlo být výraznější.




Sestavy


TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - M. Plechatý [-] (59. T. Tamajka [-] ) , P. Formánek [-] (71. M. Janík [-] ) , D. Houdek [-] (75. P. Stibůrek [-] ) , M. Richter [-] , R. Mašek [-] , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] , L. Tamajka [-] , J. Straka [-] , Z. Bučil [-]

TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - P. Novotný [-] , M. Řepka [-] , J. Prágr [-] , M. Skurcoňák [-] , F. Zázrivec [-] , A. Stanko [-] (66. L. Jonáš [-] ) , T. Kubík [-] , J. Němček [-] , P. Kreisinger [-] , B. Charvát [-] (46. M. Beer [-] )

ŽK: 58. M. Richter , 63. L. Tamajka - 81. J. Němček , 82. T. Kubík .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Buzna Miroslav - VOKOUN Tomáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.