0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes veškeré úsilí domácího týmu, opět padli


Branky


31. J. Loucký , 69. L. Kuna , 77. L. Kuna
0

Stará Chodová uvítala na svém domácím hřišti hostující Kynžvart, ačkoli byl souboj velmi vyrovnaný,tak domácí nedokázali vstřelit branku, což neplatilo o hostujícím celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupily obě mužstva s velkým nasazením a úsílím získat 3 body. Domácí tým si zezačátku vytvořil dvě šance, ale žádná z šancí nebyla dostatečně razantní, aby překročila brankovou čáru. První vstřelenou branku ve 31.minutě, s chybou brankáře domácích a trochou štěstí v druhém týmu, otevřel vedení Kynžvartu Jiří Loucký.

 

 

V druhé půli proběhlo důležité střídání na lavičce hostujícího týmu a do hry se podíval Lukáš Kuna. Týmu Stará Chodovská se nedařilo proměňovat důležité tutovky a začala ztrácet kontrolu nad hrou, když v 69.minutě Lukáš Kuna za velkým vápnem posílá svojí "jedovku" a zvyšuje stav svého týmu na 2:0. Přes veškerou snahu domácích aspoň snížit skóre vedoucího kádru, se jim zdaleka nedaří. V 77.minutě opět zazářil střelec Lukáš Kuna, který zaběhl za obranu a vsítil další branku, tím zpečetil vítěztví Kynžvartu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Musím dneska pochválit všechny hráče, i přestože jsme prohráli tak hráči poslechlli dané pokyny, ale jen chybělo to fotbalové štěstí.

TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: Supeř byl vyrovnaný, zpočátku měl pár šancí, které neproměnil, ale štěstí bylo na naší straně.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Volek [-] , J. Švéda [-] , M. Kastl [-] , T. Bílý [-] - J. Hejna [-] , J. Koranda [-] , D. Branný [-] (46. L. Karpíšek [-] ) , P. Dušek [-] , V. Noháček [-] - M. Tatar [-] -

TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - R. Weiser [-] , Z. Trešl [-] (46. L. Kuna [-] ) , M. Gargula [-] , T. Hrdonka [-] (65. L. Hladký [-] ) , P. Bušek [-] , R. Kič [-] , P. Sobotík [-] , J. Fehnl [-] , J. Loucký [-] , M. Mázdra [-]

ŽK: 41. M. Tatar , 56. M. Kastl - 12. P. Bušek , 73. L. Kuna .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Balhar Ivan - HODAČ Petr, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.