2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotní oběd si museli o něco posunout na stadionu v Květné, kde se kopaly penalty


Branky


0

Vyrovnané utkání se v sobotním dopoledni muselo o něco prodloužit, když v základní hrací době skončil stav nerozhodně a muselo se jít až do penalt. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vstoupili domácí skvěle

Pouhých dvacet diváků se v sobotním dopoledni dostavilo na utkání mezi Ostrovem B a hostujícím Dolním Rychnovem. Od první minuty se do útoku tlačili spíše hosté, což se jim náramně povedlo a hned ve 3. minutě se jim podařilo dát první branku utkání, o kterou se postaral Karel Kalina 1:0. Domácí pokračovali v aktivní hře a měli více ze hry. Hosté ale přijeli s dobře organizovanou obranou a domácí nepustili do další výraznější šance. Hostům se podařilo narůstající tlak domácích odvrátit a konec prvního poločasu ubránili, takže se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté

Ve druhém poločase začínali domácí se střídáním a jakoby uvadla jejich hra. Ke slovu se začínali přihlašovat hosté a v 55. minutě se jim podařilo vyrovnat zásluhou Juliuse Pavlíka 1:1. Od té doby se hra vyrovnala a na každé straně přibylo jen pár šancí, které se nepodařilo ani jednomu týmu proměnit ve vítězný gól. Vyrovnané a slušné utkání s jedinou žlutou kartou musely rozhodnou až penalty. Na oběd si tak všichni museli ještě chvíli počkat.

Do penaltového rozstřelu šli domácí poprvé v sezóně, naopak Rychnov kopal penalty už popáté

Ostrov byl malinko v nevýhodě, protože v této sezóně penalty ještě nekopal, hosté dokonce kopali penalty v posledních dvou utkáních, kde jednou zvítězili a jednou prohráli. Domácí byli nakonec šťastnější a na penalty zvítězili 5:4. Mohou si tak připsat o bod více.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Petr Wolf: „ V první půli jsme celkem dominovali a hned ve třetí minutě jsme dali gól, ale hosté poctivě bránili. Ve druhém poločase jsme prostřídali a z naší strany hra trošku uvadla, potom jsme dostali ze standardky gól na 1:1. Nakonec to dospělo k penaltám, kde jsme byli šťastnější.“

SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal: „ Celých 90 minut to byl plus mínus vyrovnaný zapas. Dostali jsme rychlý gól někdy ve třetí minutě potom to bylo do konce poločasu spíše bez šancí od vápna k vápnu. Druhý poločas už bylo vidět, že jim odešli zkušení hráči a pak už bych řekl, že jsme byli lepší a důsledkem toho jsme vyrovnali na 1:1. A na penalty byli šťastnější domácí.“



Sestavy


FK Ostrov B
P. Richtárech [-] - Z. Řáda [-] , J. Blažej [-] , M. Považan [-] , T. Lemák [-] (59. J. Toth [-] ) - M. Rašman [-] , T. Wolf [-] (46. P. Peter [-] ) , Z. Vlasák [-] , K. Kalina [-] - K. Novák [-] (70. T. Jaroš [-] ) , M. Karbula [-]

SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] , D. Body [-] , A. Tirinda [-] , J. Pavlík [-] , J. Kříž [-] , P. Peterka [-] , P. Vůjtěch [-] , P. Halčinský [-] , E. Klemm [-] , P. Mentlík [-] , K. Hylský [-] (81. V. Kohout [-] )

ŽK: 43. P. Halčinský .
Hráči zápasu: M. Považan - P. Halčinský .
Místo: Květnová. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - JATI David, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.