1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tým tabulky Nová Role doma přivítala hostující Kraslice


Branky


0

Domácí chtěli napravit prohru z minulého kola, kdy nestačili na Horní Slavkov. Kraslice měly taky co napravovat, když doma nestačily na Ostrov B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se očekával aktivní a bojovný fotbal

Na zápas prvního týmu tabulky se dostavilo šedesát platících diváků. Od první minuty bylo znát, který tým je domácí. Ti na soupeře šlapali hned od první minuty a vytvářeli si více gólových příležitostí. Ve dvacáté minutě se domácím podařilo nastřelit tyč, ale gólu se nakonec dočkali a to ve 31. minutě, kdy se trefil Lukáš Hnízdil a poslal tak domácí do vedení 1:0. Hostům se v první půli podařilo vytvořit jen jednu pořádnou šanci, z které se jim však gól dát nepodařilo. Do konce zápasu už gól nepadl a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Druhá půle žádný gól nepřinesla

Do druhé půle vstoupili hosté střídáním, které bylo zároveň jejich posledním, protože už na lavičce nikoho neměli a od 53. minuty se museli strachovat, aby se jim nikdo nezranil. Obraz hry se však po střídaní nezměnil a ze hry měli stále více domácí. V šedesáté minutě se domácím podařilo nastřelit pouze břevno hostující brány a mohli se dál strachovat, aby hostující neunikli z brejku a utkání nevyrovnali. Domácí se museli bát o výsledek až do samého konce i když byli celý zápas lepším týmem, nakonec se jim to povedlo a po neproměňování jejich šancí se dočkali konečného hvizdu, který jim zařídil tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
Daniel Hájek, trenér FK Nová Role: „V zápase jsme byli lepší, vytvořili jsme si devět brankových příležitostí, ale bohužel jsme dali jen jednu v prvním poločase. I když jsme měli mnoho příležitostí, tak jsme trnuli až do konce zápasu, aby se hostům nepovedla nějaká akce.“




Sestavy


FK Nová Role
J. Latislav [-] - P. Florián [-] , D. Brett [-] , J. Veverka ml. [-] , L. Hnízdil [-] - M. Živanovič [-] (70. D. Urbánek [-] ) , J. Vaverka [-] , M. Hůlka [-] (78. P. Bezděk [-] ) , K. Hykš [-] - T. Chlup [-] , L. Hájek [-] (46. K. Štěpánek [-] )

SK Kraslice
P. Hofman [-] - T. Studeník [-] , M. Müller [-] , T. Procházka [-] , V. Lomoz [-] , T. Salva [-] , J. Rohan [-] , T. Schwarz [-] , T. Dočkal [-] , J. Bolen [-] (53. J. Berdych [-] ) , Z. Fišer [-]

ŽK: 25. V. Lomoz .
Hráči zápasu: M. Hůlka .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chrástecký František - SIEBER Josef, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.