2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role bere dva body za výhru po penaltách


Branky


0

Nová Role hostila v rámci úvodního kola I. B třídy tým Dynamo Krajková. Po vyrovnaném boji a stavu 1:1 bere dva body za výhru v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Novou Rolí a Krajkovou bylo od začátku vyrovnané a obě mužstva si vytvořili několik slibných brankových příležitostí. V prvním poločase se však dokázali prosadit pouze domácí fotbalisté. Nová Role se totiž do vedení 1:0 dostala zásluhou přesné trefy Petra Floriána z 33. minuty zápasu. 

 

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako ten první s tím rozdílem, že jediným hráčem, který se dokázal prosadit byl hostující Lukáš Svoboda, který v 75. minutě zařídil Krajkové vyrovnání. A protože do konce zápasu žádná další branka nepadla, došlo až na penaltový rozstřel, ve kterém byli šťastnější hráči domácí Nové Role. 



Sestavy


FK Nová Role
J. Latislav [-] - L. Hnízdil [-] , J. Veverka ml. [-] , T. Kvapil [-] (58. D. Brett [-] ) , P. Florián [-] , M. Hopf [-] (46. K. Štěpánek [-] ) - M. Živanovič [-] , J. Vaverka [-] , V. Skopový [-] - T. Chlup [-] , L. Hájek [-] (73. P. Bezděk [-] )

TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - J. Brázda [-] , R. Novák [-] (58. J. Titěra [-] ) , M. Nohejl [-] , P. Platenka [-] - L. Svoboda [-] , O. Galajda [-] , L. Lukeš [-] , R. Ďuriš [-] - J. Maršík [-] (46. M. Maršík [-] ) , J. Švandrlík [-] -

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Peschel Filip - CVRK Miroslav, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.